ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ

Share This
Συνελήφθησαν, χθες (17.9.2016) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) 24χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
 Ειδικότερα, χθες (17.9.2016) το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν έλεγχο στους 24χρονους, όπου στην κατοχή του ενός βρήκαν και κατέσχεσαν δύο (2) αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των -50- ευρώ, ενώ στην κατοχή του άλλου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα (1) αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των -50- ευρώ, καθώς και έντεκα (11) δισκία και τμήμα δισκίου, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, χθες (17.9.2016), μετέβησαν σε τρία (3) καταστήματα-επιχειρήσεις στην Τρίπολη Αρκαδίας, σε δύο (2) καταστήματα-επιχειρήσεις στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και σε ένα (1) κατάστημα-επιχείρηση σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, όπου πραγματοποίησαν αγορές αντικειμένων μικρής αξίας, προσκομίζοντας αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των -50- ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν, με τον ίδιο τρόπο, να πραγματοποιήσουν ακόμη μία (1) αγορά σε κατάστημα-επιχείρηση, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.
Επιπλέον, στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -395- ευρώ και διάφορα αντικείμενα (όπως πακέτα τσιγάρων κ.α.), ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages