Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΝΟΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΝΟΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ..

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΝΟΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ..

Share This
Η ελληνική στάση στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για τα εργασιακά δεν θα είναι αμυντική, αλλά θετική και επιθετική, δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ΑΠΕ, επέκρινε για μία ακόμη φορά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τονίζοντας «υπάρχει ένας ευρωπαϊκός δρόμος για τα εργασιακά και αυτός είναι ο δρόμος που προτείνουμε εμείς, και όχι ο δρόμος που προτείνει το ΔΝΤ».
Ακόμη, έκανε λόγο για αναστροφή της πραγματικότητας, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί μείωσης των συντάξεων και διευκρίνισε ότι η παρακράτηση υπέρ υγείας, ύψους 6%, θα βοηθήσει τους πολλούς, καθώς όσοι παίρνουν μια μόνο κύρια σύνταξη -οι περισσότεροι δηλαδή- θα δουν αυξήσεις με την εφαρμογή του μέτρου, όπως είπε. Ο κ. Κατρούγκαλος επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες περί φορολόγησης των οικογενειακών επιδομάτων.
 «Υπάρχει μια πρόσφατη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ερμηνεύει, όχι δικό μας νόμο, αλλά νόμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δεν είχαν φροντίσει να εξαιρέσουν από τη μη παρακράτηση χαρτοσήμου τα επιδόματα και τώρα απλώς το Νομικό Συμβούλιο είπε να εφαρμοστεί ο νόμος. Είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε. Όμως, είναι κλασσικό παράδειγμα της δημαγωγίας και της υποκρισίας της αντιπολίτευσης. Όπως μας κατηγορεί ότι τάχα εμείς καταργήσαμε το ΕΚΑΣ, ενώ ξέρουν ότι είχαν προαναγγείλει, ήδη από το e-mail Χαρδούβελη, την κατάργησή του και με τις δικές τους ψήφους καταργήθηκε τον Ιούλιο. Μας κατηγορούν για τις συνέπειες των δικών τους νομοθετικών πράξεων», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages