Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ

Share This
Την στιγμή που άλλοι δήμοι επιλέγουν να στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα με κάθε τρόπο και μέσο, δημιουργώντας συνθήκες που έχουν αναφορά στην οικονομία της περιοχής, ο Δήμος της Καλαμάτας επιλέγει να κινηθεί σε αντίθετη κατεύθυνση. Την στιγμή μάλιστα που η περιοχή διαθέτει καταξιωμένους επαγγελματίες σε κάθε είδος, την στιγμή που άνθρωποι από την Καλαμάτα επιλέγονται για να αναλάβουν μεγάλες δουλειές και εκτός της πόλης, ο Δήμος που απαξιεί επιλέγοντας να συνεργαστεί με επαγγελματίες που η έδρα τους ανήκει σε άλλες περιοχές της χώρας, προκαλώντας έτσι πολλά ερωτήματα.
Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης η επιλογή φωτογράφου εκτός πόλης για την δημιουργία "τράπεζας φωτογραφίας" του δήμου, με επιλογή του Δημάρχου Π. Νίκα, καθώς επίσης και η επίσης εκτός πόλης επιλογή για την έκδοση ενός κατά τ΄ άλλα καλαίσθητου οδηγού κρουαζιέρας, λες και τα τυπογραφία της Καλαμάτας είναι ανίκανα να κάνουν παραγωγή ενός τέτοιου έργου. Ο Δήμαρχος Π. Νίκας επιλέγει να συνεργαστεί και να στηρίξει επαγγελματίες και επιχειρήσεις εκτός της πόλης, την ώρα που καθημερινά "φορτώνει" με πρόστιμα τους τοπικούς καταστηματάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages