ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ

Share This
Διεξήχθησαν στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, οι διαγωνισμοί για τα ακόλουθα έργα και
ανεδείχθησαν οι εξής προσωρινοί ανάδοχοι:
• Αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο («Ουζάκια»), σε έκταση περί τα 15 στρέμματα, προϋπ. 1.925.000,00 €, με πόρους από δάνειο που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Συμμετείχαν 31 εργολήπτες και προσωρινός μειοδότης ανεκηρύχθη η εταιρεία Ολύμπιος ΑΤΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 60,32%
• Ανάπλαση της ανατολικής όχθης του ποταμού Άρι με δημιουργία πεζόδρομου – ποδηλατόδρομου, προϋπ. 378.425,00 €, με πόρους από δάνειο που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Συμμετείχαν 16 εργολήπτες και προσωρινός μειοδότης ανεκηρύχθη η εταιρεία ΑΔ Construction ΑΤΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 52,03%.
ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ
kardiologiki
Αύριο Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, θα πραγματοποιηθεί εξ αναβολής (λόγω της αποχής των πολιτικών μηχανικών) ο διαγωνισμός για την επισκευή και διαρρύθμιση εγκαταστάσεων κτηρίου πρώην Καρδιολογικής Κλινικής του παλιού Νοσοκομείου Καλαμάτας, για τη στέγαση υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, προϋπ. 1.364.000,00 €, με πόρους από δάνειο από την Ε.Τ.Επ. και το Τ.Π.&Δ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΕΡΓΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Θα ακολουθήσουν, στις αμέσως προσεχείς ημέρες, οι διαγωνισμοί εξ αναβολής για τα εξής έργα:
nedontas
• Ανάπλαση ανατολικής όχθης του Νέδοντα, με ποδηλατόδρομο, από οδό Κροντήρη έως μαρίνα, προϋπ. 1.170.000,00 €, με πόρους από δάνειο από την Ε.Τ.Επ. και το Τ.Π.&Δ.
paliampela
• Κατασκευή δημοτικού χώρου αθλητικών δραστηριοτήτων στη θέση Παλιάμπελα, προϋπ. 300.000,00 €, με πόρους από δάνειο με πόρους από δάνειο από την Ε.Τ.Επ. και το Τ.Π.&Δ.
• Ασφαλτοστρώσεις 2016, προϋπ. 370.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και δημοτικούς πόρους
• Διαμόρφωση βοηθητικού χώρου Κοιμητηρίου Ασπροχώματος, προϋπ. 27.610 ευρώ, με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages