ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ..ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ..ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ..ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

Share This
Σε επίπεδο Μεσσηνίας - στο προσφυγικό και την υπόθεση που αφορά την εξεύρεση των χώρων που δύναταινα φιλοξενηθούν οι μετανάστες - το στρατόπεδο της Καλαμάτας ακούγεται ξανά έντονα, με τον δήμαρχο Π. Νίκα να κάνει λόγο για φημολογία, σε σημερινές του δηλώσεις, και, πως δεν έχει τεθεί ζήτημα κατάργησης του στρατοπέδου.
Πάντως με τις πληροφορίες να... αυξάνουν προς τους χώρους που φαίνεται να έχουν βάση για να αναπτυχθούν κέντρο ή κέντρα στη Μεσσηνία, στην αντίπερα όχθη την ανησυχία της για… μονομερείς ενέργειες που δεν είναι σε γνώση των τοπικών κοινωνιών εκφράζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αντιπεριφερειάρχη Π. Μαντά να σημειώνει παράλληλα πως δεν πρόκειται να δεχθεί η Περιφέρεια να γίνει κέντρο φιλοξενίας το στρατόπεδο της Καλαμάτας. Η όλη υπόθεση ωστόσο έχει αποκτήσει πολλές διαστάσεις αφού οι αυτοδιοικητικοί σημειώνουν πως πολλά πράγματα γίνονταν εν αγνοία τους, με φόντο και τα όσα τρέχου στη Δυτική Ελλάδα και το νομό Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages