ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Share This
Μια σημαντική επένδυση εγκαινιάστηκε σήμερα στην Καλαμάτα. Πρόκειται για τον  πρότυπο Οίκο Φιλοξενίας, το «Παπαδοπούλειον» που έχει αναπτυχθεί σε μια μοναδική έκταση 25.000 τ.μ. στα Κατσέικα,προσφέροντας σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και άνετη διαβίωση των φιλοξενουμένων της, κυρίως ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένα όραμα του Μεσσήνιου μεγαλοεπιχειρηματία Σταύρου Παπαδόπουλου που έγινε πραγματικότητα.
FullSizeRender_7.jpg

Στην διάρκεια των εγκαινίων ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας σημείωσε ότι ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο και τόνισε ότι αποτελεί πηγή στήριξης της τοπικής οικονομίας η συγκεκριμένη επένδυση και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παπαδόπουλο για το έργο του.
FullSizeRender_5.jpg
Μιλώντας ο Στ. Παπαδόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ήταν μια σκέψη, ένα όνειρο και μια επιθυμία ολόκληρης ζωής. Έφυγα από την πατρίδα πολύ νέος, όμως, η σκέψη και η καρδιά μου ήταν πάντα εδώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και για αυτό νιώθω σήμερα τόση χαρά και συγκίνηση με την ολοκλήρωση του έργου.Με δάκρυα στα μάτια ένα έργο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας οι οποίοι όπως και εγώ έχουν μοχθήσει μια ολόκληρη ζωή και αυτοί δικαιούνται στην εξασφάλιση μιας ποιοτικής διαβίωσης.Η αξία των υπηρεσιών που παρέχονται είναι σημαντική, πραγματική και συναισθηματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages