ΝΕΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΝΕΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων -κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (28.1.2016) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Ειδικότερα, χθες (28.1.2016) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 29χρονος, διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 29χρονο λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και τα ανωτέρω χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, χθες ( 28.1.2016) και πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέρρηξαν ακόμη δύο (2) οικίες ημεδαπών, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ την 20 και 24.1.2016, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλες δύο (2) οικίες ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages