Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Share This
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, όμως το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει να βρίσκεται φέτος στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ στην καριέρα του.Ο Έλληνας γκολκίπερ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους της Μίντλεσμπρο στην πορεία ανόδου που πραγματοποιεί στην Championship η αγγλική ομάδα, η οποία με 55 βαθμούς σε 26 αγώνες καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Μάλιστα, λίγο έλειψε να γράψει το όνομά του σε περίοπτη θέση στο βιβλίο της ιστορίας της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας, καθώς για λίγα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με την Μπρίστολ Σίτι να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπόρο, πριν από λίγες ημέρες.
2016_1_Middlesbrough-Top-Image.jpg
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι ο Κωνσταντόπουλος έχει δεχτεί τα λιγότερα εντός έδρας γκολ από οποιονδήποτε άλλο στο Νησί. Συγκεκριμένα, έχει δει μόλις δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του όταν η Μίντλεσμπρο αγωνίζεται στο "Ρίβερσαϊντ", με τη Γιουνάιτεντ να ακολουθεί στη σχετική κατηγορία με 4 γκολ παθητικό στο "Όλντ Τράφορντ" και τις Χαλ και Άρσεναλ να μοιράζονται την 3η θέση με 6 γκολ παθητικό, όταν παίζουν εντός.
2016_1_champtots.jpg
Οι κορυφαίες επιδόσεις του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ επαληθεύονται από το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφαία 11άδα του "whoscored" για την περίοδο από τις 6 Αυγούστου έως τις 21 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages