ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Share This
Σε κλοιό μεγάλων κινητοποιήσεων των εισέρχεται από σήμερα η χώρα με τους αγρότες και κτηνοτρόφους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα να βρίσκονται στους δρόμους αντιδρώντας στις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στην φορολόγηση και το ασφαλιστικό τους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ ήδη έχουμε και τα πρώτα κλεισίματα δρόμων.

Έκλεισε η Εγνατία Οδός

Στις Σέρρες, με τη φράση «από σήμερα κλείνει η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων επ' αόριστον», ο συντονιστής του μπλόκου Γιάννης Παναγής μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών και Κτηνοτρόφων, έδωσε το σύνθημα στους οδηγούς των 750 τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων, που σχηματίζουν ουρά τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων, να εισέλθουν στο οδόστρωμα και στις δύο πλευρές.
Ανοιχτή πάντως παραμένει η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας, οπότε για να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία συστήνεται στους οδηγούς να κατευθύνονται προς τα εκεί, όπως ανέφερε και ο ίδιος.
map agrotes

Κλειστή η διασταύρωση Κοκκινογείων στη Δράμα

Σε κλείσιμο της διασταύρωσης Κοκκινογείων, προς την Εξοχή, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Δράμας και της ευρύτερης περιοχής, με τον επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών και Κτηνοτρόφων Χρήστο Γκόντια να δίνει το σήμα στους περισσότερους από 500 οδηγούς τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων.

 

agrotes

 Εκατοντάδες τρακτέρ στα Τέμπη

Περίπου 600 τρακτέρ βρίσκονται αυτή τη στιγμή κατά μήκους της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στα Τέμπη. Αύριο αναμένεται μάλιστα ενίσχυση του μπλόκου. Νωρίτερα, προκειμένου να διευκολύνει την μετακίνηση των τρακτερ προς το σημείο η αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας είχε προχωρήσει σε κλείσιμου της Εθνικής Οδού για ΙΧ και φορτηγά. Από τις 16:30 το απόγευμα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. 
Τις μηχανές τους έσβησαν και εκατοντάδες τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τα Μάλγαρα, με αποτέλεσμα σχηματιστεί ουρά περίπου έξι χιλιομέτρων. Στο ραντεβού των κινητοποιήσεων που δόθηκε στο κέντρο της συμπρωτεύουσας συμμετείχαν και αγρότες από το Κιλκίς και τις γύρω περιοχές.
Οι αγρότες της Μαγνησίας έδωσαν ραντεβού στον κόμβο Μικροθηβών και τη διασταύρωση του Αλμυρού, ενώ οι ψαράδες της περιοχής έκαναν συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages