ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ

Share This
Μία από τις πιο μεγάλες νίκες της ιστορίας του πέτυχε ο Κανάρης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της  Καλαμάτας στο δημοτικό στάδιο Χίου για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ” Εθνικής κατηγορίας. Αυτή ήταν η 2η νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες και πλησίασαν τους φιλοξενούμενους στον ένα βαθμό, αφού έχουν επτά έναντι οκτώ της Καλαμάτας.
Οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τορεζάνι και Αθανασόπουλο, αλλά ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Κανάρη, Γιώργος Πουλάκης, έσωσε την εστία του. Στη συνέχεια ο Κανάρης ισορρόπησε και στο 28ο λεπτό, ο Κροτσίδας εκτέλεσε κοντά το κόρνερ για τον Αλεξανδρόπουλο που γέμισε στο δεύτερο δοκάρι, ο Γρίγος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Κερμενίδης έπιασε δυνατό σουτ, ο Πουλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά, με την μπάλα όμως να πηγαίνει στη συμβολή των δοκών και να στρώνεται στον Τσιμικλή, που από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 46′, ο Τορεζάνι μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ο Πουλάκης τον έκλεισε, μάζεψε τα χέρια του και ο εξτρέμ της Καλαμάτας έπεσε εντυπωσιακά, αντικρίζοντας τη 2η κίτρινη κάρτα του Παντελαίων για θέατρο. Παρόλα αυτά η Καλαμάτα είχε την υπεροχή για περίπου δέκα λεπτά, με τον Κανάρη να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και να παίρνει ξανά προβάδισμα στο 62ο λεπτό. Ο Γρίγος έβγαλε τη σέντρα για τον Ντάμπο που με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 3ο φετινό του γκολ και έκανε το 2-1 για τον Κανάρη. Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος ο Κανάρης είχε καλές στιγμές με τους Ντάμπο και Κωστάλα, ενώ για την Καλαμάτα ο Κραστόβτσεφ έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος, αλλά το σουτ του από κοντά πέρασε άουτ.
ΚΑΝΑΡΗΣ: Γ. Πουλάκης, Ε. Πουλάκης, Μπαιντερλής, Γρίγος, Γιοβανάκης, Σεζένιας, Ζεράϊ (75’ Μονιάδης), Κροτσίδας (58’ Γκαμάγκας), Ντάμπος, Κωστάλας, Αλεξανδρόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καραλής (46’ Κολημήτρας), Λένγκα, Καλαγκάνης, Λίπι (87’ Κωνσταντινίδης), Τορεζάνι, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος (70’ Κραστόβτσεφ), Κερμενίδης, Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages