ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Share This
Για όλες τις "καυτές" εξελίξεις που αφορούν το υπό διαμόρφωση νέο ασφαλιστικό μίλησε, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο Υπουργός τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή ενιαίων κανόνων για όλους τους συνταξιούχους μέσω ενός νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, θέτοντας ως προτεραιότητα την προστασία των χαμηλών συντάξεων.
 Μίλησε για την θεσμοθέτηση της εθνικής σύνταξης που θα προστατεύει από τη φτώχεια, ωστόσο απέφυγε να δώσει αριθμούς καθώς όπως ανέφερε βρισκόμαστε στην φάση της ποσοτικοποίησης αυτών. Σε ερώτηση για το εάν θα μειωθούν τελικά οι συντάξεις πάνω από 1.000 ευρώ, ο υπουργός Εργασίας απάντησε ότι στόχος δεν είναι να υπάρξουν μειώσεις αλλά να διαμορφώσει ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, μέσα από μία νέα αρχιτεκτονική, σημειώνοντας ότι μελετώνται τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages