ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Share This
Στη νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του newsit.gr υπάρχει μία μέτρηση που δείχνει το πραγματικό θρίλερ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με 
την πρωτιά να είναι ακόμα θολή, όπως θολό παραμένει και το πόσα κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή. 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάρτας κάθε κόμμα έχει τα ανώτατα ποσοστά που μπορεί να συγκεντρώσει στις εκλογές και τα κατώτατα φυσικά. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στις δύο περιπτώσεις με το κατώτατο ποσοστό του να φτάνει στο 24,6%, ενώ το ανώτατο ποσοστό του φτάνει στο 30,2%. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία που στο κατώτατο σημείο της μπορει να συγκεντρώσει ποσοστό 24,2%, ενώ το "ταβάνι" είναι στο 29,8%. 
Φωτό από το newsit.gr
Φωτό από το newsit.gr

Στη μάχη της τρίτης θέσης η Χρυσή Αυγή μπορεί να φτάσει στο ναδίρ των ποσοστών της, στο 5,1%, ενώ το ζενίθ είναι στο 8,3%, Το ΚΚΕ που ακολουθεί σε ποσοστά μπορεί να φτάσει από το 4,7% έως το ανώτατο 7,7%. 
Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ που στο κατώτατο σημείο του μπορεί να φτάσει στο 3,7%, ενώ το ανώτατο ποσοστό που μπορεί να συγκεντρώσει είναι 6,5%. Το Ποτάμι στα χαμηλά του φτάνει το 3,3%, ενώ στα ανώτατα ποσοστά του μπορεί να φτάσει στο 5,9%. 
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό έχει μεγάλη σημασία ακόμα και πολιτικής επιβίωσης, καθώς εάν υπερισχύσουν τα κατώτατα ποσοστά του θα φτάσει μόλις στο 1,7%, ενώ το ανώτατο ποσοστό που τους δίνει η έρευνα είναι το 3,7%, οπότε και θα εισέλθει στη Βουλή. 
Ανάλογη εικόνα υπάρχει και για τη Λαϊκή Ενότητα που εάν υπερισχύει η καθοδική τάση θα συγκεντρώσει 2,2% και δεν θα μπει στη Βουλή, ενώ εάν υπερισχύει το ανώτατο ποσοστό θα είναι στη Βουλή με ποσοστό 4,4%. Ομοίως και για το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την Ένωση Κεντρώων που στο ανώτατο σημείο συγκεντρώνει ποσοστό 5,2%, ενώ στο κατώταο μένει εκτός Βουλής με ποσοστό 2,8%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages