«Απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

«Απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Share This
Σχετικά με το θέμα που έχει δημοσιευτεί στο Πρώτο Θέμα με τίτλο «Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου» η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά προσπαθούν κάποιοι «γνωστοί άγνωστοι - γνωστά παπαγαλάκια» να εμπλέξουν τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να ικανοποιήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Στέλνουμε αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «δεν μοιράζονται δουλειές». Τηρείται απόλυτα η νομιμότητα και η διαφάνεια για όλους και για όλα χωρίς επιλογές ή αποκλεισμούς. Στο συγκεκριμένο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που αφορά το Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου η Επιτροπή Διαγωνισμού και η Επιτροπή Ενστάσεων, στις οποίες συμμετέχουν αποκλειστικά υπηρεσιακοί παράγοντες κατόπιν κλήρωσης, εισηγήθηκαν ως ανάδοχο την εταιρεία με την οικονομικότερη προσφορά, τη ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ.
Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε την εισήγηση των ανωτέρω επιτροπών και όπως προβλέπεται σύμφωνα με το νόμο το έργο συμβασιοποιήθηκε και εκτελείται, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις απαιτούμενες από το νόμο εγκρίσεις. Την ίδια χρονική στιγμή, όπου λόγω της πολιτικής αστάθειας επικρατεί σε επίπεδο επικράτειας στασιμότητα στα δημόσια έργα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να υλοποιεί τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της, γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι μόνο με την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, ελπίδα και προοπτική. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα μας προεκλογική περίοδο δεν θα τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιούν μεθόδους αποπροσανατολισμού και σκανδαλολογίας εμπλέκοντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages