Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

Share This
«Είμαστε αδιάσπαστο τμήμα του ευρώ και της Ευρώπης», αναφέρει σε δήλωση – παρέμβαση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου παρατηρεί ότι «η Κυβέρνηση έχει νωπή και σαφή λαϊκή εντολή να καταργήσει το Μνημόνιο χωρίς να βγάλει τη χώρα έξω από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό, οι μέρες αυτές απαιτούν πολιτική τόλμη και ευθύνη και όχι δειλία και μετάθεση των νομοθετικών ευθυνών στο λαό», συμπληρώνει. Προσθέτει ότι «όσοι παίζουν με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, θα πρέπει να αναλογιστούν τις προσωπικές ιστορικές τους ευθύνες και να λάβουν τις κατευθυντήριες αποφάσεις που αντιστοιχούν στο ρόλο τους».
Τέλος, αναφορικά με τον εγγύτερο στον πολίτη θεσμό, σχολιάζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση «δεν θα επιτρέψει, για άλλη μια φορά, η νομοθετική και εκτελεστική ανεπάρκεια των κυβερνώντων να διακινδυνεύσει την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ και στην Ευρώπη και τις επόμενες ημέρες, θα αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη και της κατοχύρωσης του μέλλοντος του Ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages