ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Share This
Στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, στα σημεία όπου τα καλεί η ανάγκη για άμεση επέμβαση όταν προκύψει πυρκαϊά, ανεχώρησαν  τα 13 πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος, με δηλώσεις του, υπογράμμισε το γεγονός πως η πρόληψη αποτελεί βασικό παράγοντα για την αποφυγή πυρκαϊάς. Κάλεσε, δε, τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε δραστηριότητα που θα έθετε σε κίνδυνο τις αγροτικές καλλιέργειες και τις δασικές εκτάσεις, αλλά και τις πόλεις και τα χωριά μας.
 
anaxwrisi-oximatwn 7
 
Ο Π. Νίκας τόνισε πως ο Δήμος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς και σωματεία καθώς και οι εθελοντές δουλεύουν μεθοδικά από κοινού, ώστε να προλάβουν εν τη γενέσει τους πυρκαϊές και να μην υπάρξουν πάλι γεγονότα σαν εκείνα του 1998 και του 2007. Επεσήμανε, ακόμη, πως τις κατευθύνσεις, ιδίως κατά την κατάσβεση της φωτιάς, δίδει η Πυροσβεστική και οι υπόλοιποι υπακούουν.
 
anaxwrisi-oximatwn 9
 
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας που μοχθούν απογεύματα, Σάββατα και Κυριακές για την πρόληψη και έγκαιρη κατάσβεση των πυρκαϊών, καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, πολλοί από τους οποίους οδηγούν τα πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου.
 
anaxwrisi-oximatwn 10
 
Ο αντιπύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς εξέφρασε εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο, για την άψογη επί σειράν ετών συνεργασία και για το γεγονός ότι τα δημοτικά οχήματα διασπείρονται και τίθενται στη διάθεση της Πυροσβεστικής. «Έχουμε κατασβέσει νωρίς πάρα πολλές δασικές και αγροτικές πυρκαϊές με τα οχήματα αυτά», τόνισε ο αντιπύραρχος, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει τις προσπάθειες κατάσβεσης και σε άλλους Δήμους, όταν αυτό ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages