4η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

4η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας

4η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας

Share This

Αισίως στην 4η διοργάνωση φθάνει φέτος η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί κατά το διάστημα από 16 Μαΐου 2015 έως τις 24 του μήνα αυτού.

H 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Θα δώσει, δε, την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης, θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά.
Όσοι φυτωριούχοι, ανθοπώλες, καταστηματάρχες με γεωργικά εφόδια κ.ά. ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, ακόμη και από περιοχές εκτός Μεσσηνίας, μπορούν να συμπληρώσουν την παρατιθέμενη αίτηση.
Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι από 9.00 έως 13.00 & από 18.00 έως 23.00, όλες τις ημέρες της λειτουργίας της.
Πληροφορίες δίδονται από τις υπαλλήλους της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Δήμου Καλαμάτας, Στυλιανή Στάμου, τηλ. 27213 60844 και Αγγελική Σταματελοπούλου, τηλ. 27213 60846.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages