Σεμινάριο για επώνυμα αγροτικά προϊόντα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σεμινάριο για επώνυμα αγροτικά προϊόντα

Σεμινάριο για επώνυμα αγροτικά προϊόντα

Share This
Παραγωγοί και μεταποιητές επαγγελματίες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με θέμα:
«Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα: στρατηγική, αφήγηση και ταυτότητα».
To σεμινάριο ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα σε συμμετέχοντες και εισηγητές τουΑντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Τρουπή ο οποίος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για την κατάρτιση και ενημέρωση των μελών του.
«Σήμερα θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας  ταυτότητας και συσκευασίας του προϊόντος» αναφέρει ο κ. Τρουπής και τονίζει «στο Επιμελητήριο πρωταρχικός μας στόχος είναι κατάρτιση των μελών μας».
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας τόνισε ότι οι γνώσεις για την προώθηση των προϊόντων τόσο σε ομαδικό – μέσω συνεργασιών- όσο σε ατομικό επίπεδο μπορούν να δώσουν δυναμική ώθηση σε μια επιχείρησή. Το Επιμελητήριο είναι εδώ και στις δύο περιπτώσεις. Είτε ο επιχειρηματίας θέλει να λειτουργήσει ατομικά είτε ομαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages