ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...

Share This
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας απάντησε αρνητικά σε αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για κλείσιμο της οδού Ναυαρίνου επί 4ωρο (!!!) την προσεχή Κυριακή, για συγκεκριμένη δράση, που από το Δήμο χαρακτηρίζεται ως εμπορικήμε πρόσχημα τον αθλητισμό. Σχετικά, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας απέστειλε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το έγγραφο που παρατίθεται εδώ.
Για το θέμα αυτό, η άποψη του Δήμου Καλαμάτας, η οποία και κατατέθηκε εγγράφως από το Δήμαρχο προς το Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας και κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, τη ΔΟΥ Καλαμάτας, τον Α.Ο. «Ακρίτας» και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμάτας, έχει ως εξής, μεταξύ άλλων:
«3) Ο Δήμος Καλαμάτας δε συναινεί στη χρησιμοποίηση της πόλης και των υποδομών της, ούτε στη διακοπή της κυκλοφορίας σε δημοτικές οδούς επί 4ωρο (!), κύρια δε στην οδό Ναυαρίνου, που είναι βασική οδική αρτηρία εξόδου προς ανατολάς. Δε συμβάλει, δηλαδή, ο Δήμος στην ταλαιπωρία των διακινουμένων πολιτών για την εξυπηρέτηση μηχανισμών έμμεσης διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.
4) Εξυπακούεται ότι οι χορηγοί της εκδήλωσης  πρέπει να καταβάλουν στο Δήμο Καλαμάτας τα προβλεπόμενα για τη διαφήμισή τους ποσά,  ως επίσης και τα προβλεπόμενα τέλη στην περίπτωση που γίνει χρήση πεζοδρομίου ή χώρου παραλιακής ζώνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages