ΝΙΚΑΣ- ΤΣΩΝΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΙΚΑΣ- ΤΣΩΝΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...

ΝΙΚΑΣ- ΤΣΩΝΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...

Share This
Βούληση αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης, εξέφρασαν σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας και ο ομόλογός του της Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.  
Π. ΝΙΚΑΣ: ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, στο πλαίσιο δηλώσεων των δύο ομολόγων προς τους δημοσιογράφους καθώς ο Δήμαρχος Μεσσήνης τον επισκέφθηκε, εξέφρασε τη χαρά του, διότι υποδέχθηκε «το Δήμαρχο της αδελφής με την Καλαμάτα πόλης, της Μεσσήνης, των οποίων τα συμφέροντα είναι κοινά και η πορεία τους δεν μπορεί να είναι παρά κοινή μέσα στο χρόνο. Από την πλευρά μου, ως Δήμαρχος Καλαμάτας, θέλω να υποσχεθώ και δημόσια ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει η καλύτερη συνεργασία με το Δήμο της Μεσσήνης, για όλα τα θέματα τα κοινά, αλλά και γενικότερα για ζητήματα τα οποία αφορούν στην πορεία της Αυτοδιοίκησης. 
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΜΠΡΑΚΤΑ 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Φυσικά και θα ανταποδώσω σε χρόνο που θα συνεννοηθούμε αυτή την επίσκεψη και είμαι βέβαιος ότι πάρα πολύ γρήγορα θα δείτε έμπρακτα αποτελέσματα αυτής της καλής συνεργασίας. 
Και εκ μέρους των συνεργατών μου και εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας, εύχομαι στο Δήμαρχο να έχει καλή επιτυχία και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης, οι εργασίες του να είναι καλές για τη Μεσσήνη και γενικότερα για την Αυτοδιοίκηση, η οποία - όπως ξέρετε – τα τελευταία χρόνια, αλλά και τα επόμενα, έχει σοβαρότατα προβλήματα να αντιμετωπίσει και να επιλύσει». Ο Π. Νίκας ευχήθηκε στο Γ. Τσώνη να έχει υγεία, δύναμη και να πολεμήσει «για τα συμφέροντα της Μεσσήνης, αλλά και για της Καλαμάτας, όπως κι εγώ και για της Καλαμάτας και της Μεσσήνης και της ευρύτερης περιοχής, γιατί η Καλαμάτα είναι μια πόλη που ανήκει σε όλους, (…) που εξυπηρετεί όλους μας».
Γ. ΤΣΩΝΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Τσώνης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Π. Νίκα για την υποδοχή και τόνισε πως κοινός στόχος των δύο Δήμων πρέπει να είναι η αδελφική συνεργασία και η γενικότερη ανάπτυξη.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης, αναφέρθηκε σε συνεργασία επί θεμάτων Πολεοδομίας και διαχείρισης απορριμμάτων, θέτοντας μάλιστα στη διάθεση του Δήμου Μεσσήνης τη χρήση των press containers που θα αποκτήσει ο Δήμος Καλαμάτας. «Μπορεί να ανήκουν στο Δήμο Καλαμάτας, αλλά ξέρουμε ότι πάνω απ’ όλα είναι της πατρίδος και πρέπει να είναι για την εξυπηρέτηση όλων», είπε ο κ. Νίκας. Ο δε κ. Τσώνης προσέθεσε ότι «η συνεργασία θα είναι σε όλα τα επίπεδα».
Σε περαιτέρω δηλώσεις του, ο Π. Νίκας ανέφερε ότι θα δοθεί κάθε αναγκαία βοήθεια για τη δημιουργία της Υπηρεσίας Πολεοδομίας Δήμου Μεσσήνης, σε υπηρεσιακό και επίπεδο τεχνογνωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages