TO ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΦΑΡΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

TO ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΦΑΡΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

TO ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΦΑΡΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Share This
ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Η έγκριση του 4ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (τακτοποιητικού) του έργου «Ανάπλαση οδικού άξονα Φαρών στην Καλαμάτα», στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έφερε στην επιφάνεια τις αντιδράσεις του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τη λειτουργικότητά του.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης, υπογράμμισε ότι πρόκειται για έργο που δεν ωφέλησε σε καμία περίπτωση την πόλη. Το αντίθετο μάλιστα. Μείωσε σημαντικά τον αριθμό των θέσεων στάθμευσης, ενώ δημιούργησε πολλά και επικίνδυνα τις περισσότερες φορές κυκλοφοριακά προβλήματα.
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Δ. Οικονομάκος, σημείωσε πως το έργο αποδείχτηκε στην πράξη προβληματικό, ενώ σε καμία περίπτωση δεν αντιμετώπισε το θέμα με τα νερά της βροχής που προκαλούν προβλήματα στα καταστήματα της περιοχής.
Ο επικεφαλής της «Αλλαγής», Θόδωρος Μπρεδήμας, συνηγόρησε στον προβληματισμό που κατατέθηκε και τόνισε ότι η παράταξή του είχε έγκαιρα επισημάνει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με την υλοποίηση του έργου, κάτι που έγινε.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών", Μ. Αντωνόπουλος τόνισε ότι το έργο υλοποιήθηκε πάνω σε μια πρόχειρη μελέτη και γι' αυτό έχουν δημιουργηθεί κυκλοφοριακές δυσλειτουργίες στην περιοχή.
Ανταπαντώντας ο δήμαρχος Παν. Νίκας υπερασπίστηκε την παρέμβαση, αν και σχολίασε ότι ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Εξήγγειλε, παράλληλα, ότι μέσα στο 2015 θα γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις και στο ανατολικό πεζοδρόμιο, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να γίνει προσπελάσιμο. Από το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages