Κρήτης και Φιλελλήνων: Δυνατότητα αριστερής στροφής στη Φιλελλήνων, αμφίδρομης κίνησης στη Μιαούλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Κρήτης και Φιλελλήνων: Δυνατότητα αριστερής στροφής στη Φιλελλήνων, αμφίδρομης κίνησης στη Μιαούλη

Κρήτης και Φιλελλήνων: Δυνατότητα αριστερής στροφής στη Φιλελλήνων, αμφίδρομης κίνησης στη Μιαούλη

Share This
Προχωρούν οι προετοιμασίες ώστε να δοθεί η δυνατότητα για στροφή αριστερά από την Κρήτης στη Φιλελλήνων και για αμφιδρόμηση της Μιαούλη. Αφού ολοκληρωθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, ένας οδηγός θα μπορεί να κινηθεί ως εξής:
  1. ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς Φαρών, θα μπορεί να πάει ευθεία, δεξιά στη Μιαούλη (δεν επιτρέπεται τώρα) και αριστερά στη Φιλελλήνων (δεν επιτρέπεται τώρα)
  2. ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς το Πάρκο, θα μπορεί να κατευθυνθεί ευθεία, δεξιά στη Φιλελλήνων, όχι όμως αριστερά στη Μιαούλη (η κατάσταση διατηρείται ως έχει)
  3. ευρισκόμενος στη Φιλελλήνων με κατεύθυνση προς το λιμάνι, θα μπορεί να συνεχίσει ευθεία στη Μιαούλη (δεν επιτρέπεται τώρα), είτε να κάνει δεξιά ή αριστερά, κάτι που ισχύει και τώρα
  4. ευρισκόμενος στη Μιαούλη με κατεύθυνση προς βορρά, θα μπορεί να κινηθεί όπως τώρα, δηλαδή να συνεχίσει ευθεία στη Φιλελλήνων, είτε να κάνει αριστερά ή δεξιά στην Κρήτης.
Συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2014 τις εργασίες παραλλαγής του κόμβου, όσον αφορά στα φωτιστικά των σηματοδοτών. Αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου αναμένεται ομάδα τεχνικών από την Αθήνα, για την εγκατάσταση νέου προγράμματος και τη ρύθμιση των σηματοδοτών. Η θέση σε λειτουργία των φαναριών, αφού εγκατασταθεί και κάθετη σήμανση, θα ανακοινωθεί με νέα ειδοποίηση εκ μέρους του Δήμου.
Επειδή οι σηματοδότες δεν λειτουργούν εν όψει των νέων ρυθμίσεων, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να σέβονται την προτεραιότητα που αποδίδεται με σήματα STOP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages