ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

Εξιχνιάστηκαν έξι  περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Μεσσηνία
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται μέλη εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, τα οποία ενέχονται σε ακόμα δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε οικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, που αφορούσε εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, προέκυψε ότι τα μέλη της ενέχονται στην διάπραξη και των ανωτέρω περιπτώσεων. (Σχετικό το από 7.8.2014 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Ειδικότερα, από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.12.2013 έως και την 9.7.2014, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει επιπλέον έξι (6) διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, από όπου αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, μηχανήματα και αντικείμενα.
Τα παραπάνω μηχανήματα και αντικείμενα που αφαιρέθηκαν, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages