ΣΤΟΝ...ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟΝ...ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΤΟΝ...ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Όλα τα καλά, εποχικά και ολόφρεσκα, είτε στους πάγκους των παραγωγών είτε στα καταστήματα, υπάρχουν και διατίθενται σε καλές τιμές στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και, παρά τη βροχή, οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες περνούν από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για τα χρειώδη, με τα οποία θα μαγειρέψουν για την οικογένεια, για τους φίλους, για τον επισκέπτη από μιαν άλλη περιοχή. Η ποιότητα είναι άριστη, η ποικιλία μεγάλη, οι τιμές καλές, ο εφοδιασμός συνεχής.
laiki 5
Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Βιομηχανικά Σφαγεία - Αγορά Καλαμάτας Ανώνυμη Εταιρεία (Βι.Σφ.Α.Κα. Α.Ε.), προέβη σε παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης της Αγοράς, που θα συνεχισθούν, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν.
ΕΠΑΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ Γ. ΞΥΔΑΚΗ ΣΤΟΝ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ»
Η αξία της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας είναι γνωστή στους ντόπιους. Την κατανοούν, όμως, και οι επισκέπτες, με την έμπειρη ματιά. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα του δημοσιογράφου Νίκου Γ. Ξυδάκη, στο περιοδικό «Γαστρονόμος» που κυκλοφορεί με την «Καθημερινή της Κυριακής».
gastronomos-ekswfullo
Το απόσπασμα που ακολουθεί, κατακλείει το κείμενο του κ. Ξυδάκη με τίτλο «Να ζήσουμε να γευόμαστε τα χρόνια μας», το οποίο δημοσιεύθηκε στο 100ό τεύχος του «Γαστρονόμου», φέτος τον Αύγουστο:
«(Μπουκέτο, μέλι, θυμάρι – τυχεροί όσοι τα γεύονται) Καλαμάτα. Με σορτς και καπέλα, εισερχόμαστε σε μία από τις ωραιότερες αγορές της Ελλάδας. Κατάφορτη, συγκρατημένα θορυβώδης, πολύχρωμη, νοικοκυρεμένη, εν μέρει υπαίθρια και εν μέρει στεγασμένη, πληθωρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages