Συνεδριάζει με 16 θέματα το ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεδριάζει με 16 θέματα το ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

Συνεδριάζει με 16 θέματα το ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

Share This
Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 17ητακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, και θα πραγματοποιηθεί στις 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ημέραΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 4.00 Μ.Μ, στο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.       Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Βελτιώσεις-επεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης του συνδέσμου των Δ.Ε. Κορυθίου, Μαντινείας, Τεγέας & Τρίπολης του Δ.Τρίπολης και Δ.Ε. Βυτίνας του Δ.Γορτυνίας» (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.
2.       Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Προστασία όδευσης Αρχαίας Διολκου στην περιοχή Ποσειδωνιας στην δυτική είσοδο του Ισθμού της Κορίνθου» (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαφωτίου.
3.       Χαρακτηρισμός δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της ΠΕ Μεσσηνίας ως δύσβατων – ορεινών.
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.
4.       Έγκριση τροποποίησης της αριθ. 373/29-07-2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ως προς την αλλαγή εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου – Νέστορος και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας πλην Έδρας, Τ.Κ. Μεταμόρφωσης, Μανιακίου, Μαργελίου, Παπαφλέσσα, Δήμου Πύλου – Νέστορος (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.
5.       Έγκριση  τροποποίησης   –  παράτασης ισχύος :
Α)  της από 18/12/2012 εγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης για την Εκπόνηση μελετών για το έργο «Οριοθέτηση χειμάρρου Ξηριά Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας»,
Β)  της από 18/12/2012 εγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης για την Εκπόνηση μελετών για το έργο «Μελέτη αποστράγγισης χαμηλής ζώνης Αργολικού πεδίου»,
Γ) της από 18/12/2012 εγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης για την Εκπόνηση μελετών για το έργο «Μελέτη αντιμετώπισης διάβρωσης ακτών Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.»
Δ) της από 18/12/2012 εγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης για την Εκπόνηση μελετών για το έργο «Αποτύπωση Υπάρχουσας Κατάστασης Αρδευτικών Δικτύων Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας» (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
6.       Ορισμός νέων μελών Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και ορισμός νέων μελών Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης της υπ΄ αριθμόν 292/3.7.2013 Απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου περί έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την Υλοποίηση της Πρότασης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ “ΤΑΥΓΕΤΟΣ: ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
7.       Ορισμός νέων μελών Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και ορισμός νέων μελών Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης της υπ΄ αριθμόν 348/29.7.2013 Απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου περί έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την Υλοποίηση της Πρότασης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ “ΠΑΡΝΩΝΑΣ: ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
8.       Έγκριση υποβολής φακέλου υποψηφιότητας στα πλαίσια της 5ηςπρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.
9.       Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για το έργο «Αντικατάσταση υδραγωγείου στην ΤΚ Ψαρίου ΔΕ Ηραίας, Δήμου Γορτυνίας» (εξ αναβολής).
    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
10.    Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος ΥΠ.ΕΣ. ΠΕ Αρκαδίας (εξ αναβολής).
            ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
11.    Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.
12.    Εισήγηση για κατανομή πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526, «ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600006, σε υποέργα
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
13.    Εισήγηση για κατανομή πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600020, σε υποέργα.
14.    Εισήγηση για κατανομή πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600022, σε υποέργα
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
15.    Τροποποίηση της υπ΄ αριθμόν 268/4-7-2012 (Πρακτικό 12) Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ως προς την αλλαγή εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών Έλους και Λέημονα του Δήμου Έλους».
    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
16.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Ξενοδοχείο κλασσικού τύπου κατηγορίας 5* δυναμικότητας 129 κλινών στη θέση ‘Τραγάνα ή Βάλτος ή Γλώσσες’ εκτός σχεδίου του ΔΔ Ανάληψης του Δ Μεσσήνης της ΠΕ Μεσσηνίας», ιδιοκτησίας PROXTEA ΑΕ (Πρότυπες Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανάληψης ΑΕ).
    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages