ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Share This
- Ήδη η κυβέρνηση λέει ότι “έχει” 21 επιπλέον βουλευτές στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
- Ποιοι είναι οι 12 που είναι κοντά στο “ναι” και οι 5 που είναι “κοντά στο ναι”
- Άλλοι τέσσερις βουλευτές “παίζουν” μεταξύ “ναι” και “όχι”
- Το … σακούλι με τα κουκιά αναμένεται να αδειάσει και να γεμίσει πολλές φορές
Ετούτη η κάλπη θα είναι … γκαστρωμένη, όπως έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλοράκης, όμως όλα δείχνουν ότι ετούτη τη φορά θα έχει … ανιχνευτεί το φύλο του παιδιού. Με λίγα λόγια έστω και τις τελευταίες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει εάν … βγαίνουν τα κουκιά για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όχι.
Μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι είναι πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν εκλογές και βρίσκονται εκτός του κυβερνητικού σχήματος, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Όπως και να “χει ήδη έχει ξεκινήσει σε ορισμένα επίπεδα το τοπίο να ξεκαθαρίζει βάσει δηλώσεων ή συμπεριφοράς.
Πολλά ονόματα “παίζουν” για το “ναι” λίγοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πουν “όχι” και έτσι φαίνεται ότι τα… κουκιά θα μετρηθούν ξανά και ξανά μέσα στους επόμενους μήνες και σε αυτό θα παίξουν ρόλο πολλά πράγματα.
Όλα τα ονόματα που ακούγονται
Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος υπάρχει μια ομάδα 12 βουλευτών που για τους δικούς του λόγους ο καθένας φαίνεται να είναι κοντά στο “ναι”
Αυτοί είναι οι κύριοι Καπερνάρος, Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Κουράκος, Λυκούδης, Πολύδωρας, Ψαριανός, Οικονόμου και Μελάς, αλλά και οι κυρίες Μάρκου και Ιατρίδη.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα “κοντά στο ναι” βρίσκεται μια πεντάδα βουλευτών που αποτελείται από τους κυρίους Αηδόνη, Χαϊκάλη, Μπούκουρα, Αλέξοπουλο και την κυρία Κουντουρά.
21 βουλευτές είναι κοντά στο «ναι» σύμφωνα με πληροφορίες

Ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι κύριοι Τατσόπουλος, Βουδούρης, Παραστατίδης, Μπόλαρης, αλλά και οι κυρίες Γιαταγάνα, Μακρή και Τζάγκρη.
Μάλλον δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους άλλοι τέσσερις βουλευτές που κινούνται μεταξύ του ναι και του όχι και πρόκειται για τους κυρίας Ανδρουλάκη, Μουτσινά, Δημαρά και Αβραμίδη.
Στο κυβερνητικό στρατόπεδο πάντως εκτιμούν πολλοί ότι υπάρχουν πρόσωπα σε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που μπορεί να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλάζοντας τα δεδομένα ως σήμερα.
Ουσιαστικά γίνεται λόγος εκτός των ανεξάρτητων βουλευτών και για μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όλα αυτά σήμερα που μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ως την ώρα της εκλογής Προέδρου πολλά “παίζονται” και πολλά μπορεί να αλλάξουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages