ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Share This
Προχωρεί η πύκνωση του δικτύου συνοικιακής κομποστοποίησης, το οποίο εγκαθιστά η ομάδα Re:Think σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας. Το δίκτυο αριθμεί πλέον 43 συνοικιακούς κομποστοποιητές.
Η ομάδα Re:Think αναφέρει τα εξής για τον προγραμματισμό της:
«Συνεχίζονται οι ενημερώσεις και τα εργαστήρια (ήδη έχει τοποθετηθεί 2ος κομποστοποιητής και έχει παρουσιαστεί το πρόγραμμα στην 120 ΠΕΑ, ενώ πλέον τα σχολεία έχουν δηλώσει δυναμικό παρών, με αφορμή την συνεργασία με την ΠΕΕΚΠΕ στην δράση της ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΗΠΟ.
rt
Την Παρασκευή 14/11 και ώρα 20.30 θα γίνει παρουσίαση στο Κέντρο Νέων των δράσεων και της δομής του RE:THINK από εθελοντές από Αυστρία και Τουρκία μέσα από την δική τους ματιά!
kn
Επιπλέον το Αγρόκτημα Φυσικής και Παραδοσιακής Καλλιέργειας Φοίφα, θα παρουσιάσει τη ζωή σε ένα αστικό αγρόκτημα, τα προγράμματα που κάνει και τις δυνατότητες συνεργασίας...
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 7η Τοπική Ανταλλαγή Σπόρων, μια εορταστική συνάντηση επώνυμων και ανώνυμων σποροφυλάκων που πιστεύουν στην ανάγκη προστασίας και ελεύθερης διακίνησης των παραδοσιακών μας σπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages