Επίσκεψη Μάκαρη στην πολεοδομία για τα σχέδια πόλης Ασπροχώματος, Βέργας και Μικρής Μαντίνειας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσκεψη Μάκαρη στην πολεοδομία για τα σχέδια πόλης Ασπροχώματος, Βέργας και Μικρής Μαντίνειας

Επίσκεψη Μάκαρη στην πολεοδομία για τα σχέδια πόλης Ασπροχώματος, Βέργας και Μικρής Μαντίνειας

Share This
Μ. Μάκαρης: «Η  ολοκλήρωσή των σχεδίων πόλης Ασπροχώματος, Βέργας και Μικρής Μαντίνειας θα προσδώσει αναπτυξιακή προοπτική στις περιοχές αυτές» 
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες» Μανώλης  Μάκαρης  με τους δημοτικούς συμβούλους  Παναγιώτη Αλούπη και Γιάννη Θεοφιλόπουλο συμμετείχαν στην ενημέρωση της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας για την πορεία των σχεδίων πόλης Ασπροχώματος, Βέργας και Μικρής Μαντίνειας.Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης μετά την επίσκεψή του στην πολεοδομία τόνισε:
«Ο  Ανοιχτός Δήμος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη των σχεδίων των ανωτέρω περιοχών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η  ολοκλήρωσή τους θα προσδώσει αναπτυξιακή προοπτική στις περιοχές αυτές αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Καλαμάτας. Να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα πολεοδομικά σχέδια καρκινοβατούν εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζουμε τελικώς αυτά να έχουν ευτυχή κατάληξη και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της πολύπαθης Κηπούπολης της οποίας  το σχέδιο απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πολεοδομικό σχεδιασμό είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για αυτό το λόγο ως Ανοιχτός Δήμος θα είμαστε πάντα στο πλευρό των δημοτών έχοντας ως γνώμονα την εξασφάλιση   της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη της περιοχής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages