ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Share This
Τα αποτελέσματα των χθεσινών συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, της 9ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, αλλά και της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, είχαν ως εξής:
Α΄ ΤΟΠΙΚΗ
ΑΟ Κυπαρισσίας – ΑΟ Σπερχογείας 1-0
Μεσσηνιακός – Κορώνη 2-1
 
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ομόνοια – Κεραυνός Κ. 1-2
ΑΟ Μεθώνης – Χώρα 2-0
Ηρακλής Κ. – Χανδριναϊκός αναβλήθηκε
 
Β΄  ΤΟΠΙΚΗ
Πλατύ – Θύελλα Μερ. 1-0
Ανάληψη – Βλαχόπουλο 3-0
ΠΑΟΚ – ΑΕ Αβίας 0-2
Δόξα Κ. – Παναθηναϊκός Κ 2-0
 
Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
ΑΕ Λογγάς – Αβραμιού 3-1
Πανευαϊκός – Ίκαρος Κ. 1-2
Θύελλα Παρ. – Ατρόμητος Κ.1-1


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1
Έκαναν τα εύκολα δύσκολα οι «πράσινοι» και κέρδισαν τελικά με αμφισβητούμενο πέναλτι…

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε για το Μεσσηνιακό, χθες στο γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος», το παιχνίδι με την Κορώνη για την 11η αγωνιστική της Α’ Τοπικής. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πουλάκο και έδειξαν ικανοί να κάνουν ό,τι ήθελαν απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς σταθερότητα στην άμυνα και πολλές αδυναμίες στη δημιουργία. Με πέντε ευκαιρίες έναντι μιας σε αυτό το α’ μέρος οι γηπεδούχοι που προπονεί ο Έλβιο Μάνα δεν κατόρθωσαν να βρουν εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα.
Το έκαναν τελικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με πέναλτι του Μπεγέτη, που υποδείχθηκε πάνω στον Μπούνα (από τον τερματοφύλακα Κουλούρη) σε μια φάση που αμφισβήτησε έντονα η πλευρά το Ακρίτα.
Η ομάδα του Νίκου Σταμάτη ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και ευτύχησε να μειώσει στο 60’ με τον Μπόγιο, διατηρώντας το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι το τέλος. Το 2-1 όμως διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας το 3ποντο στην καλαματιανή ομάδα, η οποία το άξιζε και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.    
Διαιτητές: Δημήτρης Γιαννόπουλος (Γεωργαντάς-Σκόρδος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουρέας, Πανταζής, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Μανωλόπουλος (79’ Κουλουράς), Μπούνας (72’ Μερκούρης), Πουλάκος, Δημόπουλος (68’ Κουλόπουλος), Κουκούτσης.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Κουλούρης, Μπόγιο, Κυριόπουλος (67’ Χοτζόλι), Πιχιγιόνι, Κουτσολίας, Δ. Κουτσουμπός (56’ Κ. Μάραντος), Χ. Καπινιάρης, Ι. Κουτσουμπός, Μουτζούρης, Φλέσσας, Τ. Μάραντος.

Το φιλμ του αγώνα
3’ από πάσα του Μανωλόπουλου ο Πουλάκος με διαγώνιο σουτ έξω από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Μεσσηνιακό
11’ μακρινό «γέμισμα» του Σταματελόπουλου, ο Κουλούρης έκανε κακή απόκρουση και ο Μανωλόπουλος σούταρε μόλις άουτ δίπλα από το δοκάρι με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της Κορώνης
13’ σουτ του Μανωλόπουλου, ασταθής απόκρουση του γκολκήπερ του Ακρίτα, ενώ στην επαναφορά από πολύ κοντά ο Μπεγέτης σούταρε πάνω του και η μπάλα απομακρύνθηκε
15’ εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Δ. Κουτσουμπού μέσα στην περιοχή των «πρασίνων», αλλά ο Μουτζούρης δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα από το Σκαλαίο
19’ μακρινό συρτό σουτ του Μανωλόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Κουλούρη
20’ ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα στον Μπούνα και τον Σταματελόπουλο με τον τελευταίο να βγάζει και τη σέντρα που εξουδετέρωσε με το κεφάλι σε κόρνερ ο Πιχιγιόνι
44’ «έκρυψαν τη μπάλα» οι παίκτες του Μεσσηνιακού με Μανωλόπουλο-Μπεγέτη-Πουλάκο και κάθετη μπαλιά στον Μπούνα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων
47’ ο Πουλάκος βρήκε το Μπεγέτη αριστερά μέσα στην περιοχή της Κορώνης, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να πιάνει το διαγώνιο σουτ που απέκρουσε ο Κουλούρης, όμως στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής κ. Γιαννόπουλος υπέδειξε πέναλτι του τερματοφύλακα πάνω στον Μπούνα, ο οποίος προσπάθησε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του Ακρίτα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Μπεγέτη να το εκτελέσει εύστοχα πετυχαίνοντας το 2-0 για τον Μεσσηνιακό
58’ μονοκόμματο σουτ του Πουλάκου αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
53’ ο Τ. Μάραντος κέρδισε τη μπάλα από τον Πανταζή, αλλά ο υψηλόσωμος αμυντικός πρόλαβε και διόρθωσε το λάθος του, κόβοντας τη μπάλα, με τους φιλοξενούμενους όμως να ζητούν πέναλτι από τον διαιτητή Δημήτρη Γιαννόπουλο, χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχουν δίκιο
60’ από φάουλ του Τ. Μάραντου, κοντά στο κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Μπόγιο, ο οποίος με «γλυκό» φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκαλαίου και να καταλήξει στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1 για την Κορώνη
63’ δυνατό φάουλ του Μπεγέτη έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Ακρίτα
71’ σουτ του Μανωλόπουλου απέκρουσε ο Κουλούρης, στην επαναφορά νέο σουτ από τον Πουλάκο που απέκρουσε δίπλα στο δοκάρι της εστίας του ο Πιχιγιόνι
76’ κοντινό σουτ του Μερκούρη η μπάλα κόντραρε, με κερδισμένο τον ίδιο, που δεν κατάφερε όμως να τιθασεύσει τα φάλτσα της μπάλας για να απειλήσει εκ νέου από θέση ένα-δύο μέτρα πίσω από το δοκάρι
84’ παράλληλη σέντρα του Μερκούρη, ο Κουλόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή
86’ από σέντρα του Μπόγιο ο Χ. Καπινιάρης έπιασε ένα εντυπωσιακό …εναέριο σουτ που έφυγε όμως άουτ
88’ από κόρνερ του Φλέσσα, ο Πιχιγιόνι έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, όμως ο Σκαλαίος απέκρουσε
90’+3’ από πάσα του Κουκούτση, ο Κουλόπουλος έπιασε το σουτ, με τον Κουλούρη να αποσοβεί και αυτή τη φορά τον κίνδυνο
90’+4’ διαγώνιο σουτ του Κουλόπουλου, ούτε αυτή τη φορά η μπάλα του έκανε το χατήρι, καθώς «σταμάτησε» στο κάθετο δοκάρι


Η ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ «Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ»
Δίκαιη νίκη στο τοπικό ντέρμπι

Η Δόξα Καλαμάτας νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, στο τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ Τοπικής που διεξήχθη χθες βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης». Μια δίκαιη επικράτηση για την Δόξα καθώς ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Τα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Δεικτάκης (51΄ με σουτ) και Παύλος Πεΐδης (62΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ). Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν ότι στην φάση από όπου προήλθε το φάουλ στο δεύτερο γκολ της Δόξας Καλαμάτας δεν τηρήθηκε το «Fair Play». Στο 45΄ τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Καλαμάτας Στάυρος Ξυνός και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.
Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Κυριακόπουλος, ενώ βοηθοί οι Βασίλης Γιαννέας και Ανδριανή Τσέλο.
Αποβλήθηκε στο 59΄ ο Νίκος Μπιτσάκου (Παναθηναϊκός Καλαμάτας).
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νίκος Γιακουμής, Δημήτρης Αγγελόπουλος): Μπρούμας, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Καμπουγέρης, Καραμπάγιας, Φράγκος, Δεικτάκης (77΄ Κωσταντακόπουλος), Τάφα, Κακκαβάς (87΄ Φελεμέγκας), Πεΐδης, Μακαντάσης (72΄ Γιαννακόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σταύρος Χριστόπουλος):  Ποτηριάδης, Μπιτσάκου, Χρ. Χριστόπουλος (62΄ Πανταζόπουλος), Πετρόπουλος, Κολόζης, Τσουκλέρης, Καναλουπίτης, Κριτσωτάκης, Ξυνός (46΄ λ.τρ. Μαργιόλης), Προζυμάς, Γεωργιτσέας (74΄ Πετρόγιαννης).
-Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Σπάλλας.


Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ 1-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ
Επέστρεψε στις νίκες 

Ο Ατρόμητος Πλατέος επέστρεψε στις νίκες (έπειτα από την ισοπαλία με την Αναγέννηση Παραλίας και την βαριά ήττα από τον ΑΟ Πατίστα), καθώς επιβλήθηκε με 1-0 στην έδρα του της Θύελλας Μερόπης και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στον 2ο Όμιλο της Β΄ Τοπικής.
Το γκολ πέτυχε ο Λάμπρος Παπαλάμπρου (29΄ με προβολή).
Το ματς «σφύριξε» ο Νίκος Τουρλομούσης, που είχε βοηθούς τον Ηλία Ρέκκα και την Αναστασία Τουκάλη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ (Φίλιππος Μητσόπουλος – Γιώργος Γιαννακούντζος): Χαλκιάς, Τζιαμπίρης, Ρηγόπουλος, Κολσένιακ, Κοντόπουλος, Σγουράκης, Γιαννακούντζος, Λικολάρι, Παπαλάμπρου, Μπούρας (85΄ Γιαννέτος), Ταχταμπάς (90΄ Μητσόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ (Παναγιώτης Οικονόμου): Σταθόπουλος, Καραμπούλας, Ανδριόπουλος, Γεωργακόπουλος, Οικονόμου, Τζαναδάμης (84΄ Θεοδωρόπουλος), Ανδριανόπουλος, Ζαμπάρας (65΄ Κανελλόπουλος), Αλεβίζος, Ζάγουρας, Δημητρόπουλος, Ραντομίροβ.


Ο Ολυμπιακός Ανάληψης 3-0 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου 
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης επικράτησε με 3-0 του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στον 2ο  Όμιλο της Β΄ Τοπικής. Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» της Ανάληψης σημείωσαν οι Σταύρος Ξυνός (7΄ με κεφαλιά), Θεόδωρος Αβιζιώτης (83΄ με πλασέ) και Φώτης Μιχαλόπουλος (90 με σουτ).
Δοκάρια για τον Ολυμπιακό Ανάληψης είχε ο Γιώργος Σκουφάκης (82΄ σε εκτέλεση φάουλ), ενώ για τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, ο Γιώργος Λάζαρης (59΄ σε εκτέλεση φάουλ).
Διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Καστανάς, ενώ βοηθοί οι Δημήτρης Ταβουλαρέας και Θεόδωρος Αγγελακάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Κώστας Παλαμάρας): Καραμπάτος, Καννάς, Σκουφάκης, Λινάς, Λιανός, Μ. Παναγιωτόπουλος, Ξυνός (61΄ Μιχαλόπουλος), Κ. Παναγιωτόπουλος, Αβιζιώτης, Βλαχάκης (21΄ λ.τρ. Κουτσοπέτρος), Δουρούμης (84΄ λ.τρ. Λαμπρόπουλος).
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (Γιώργος Λάζαρης, Αλέξανδρος Ψώνης): Στ. Σωτηρόπουλος, Γ. Λάζαρης, Μαθιόπουλος, Δ. Λάζαρης, Τζανετέας, Μ. Ντερβίσι, Γ. Ψώνης, Α. Ντερβίσι, Κ. Ψώνης, Κόκκαλης (46΄ Λιανός), Μάρκου (83΄ Κ. Σωτηρόπουλος).


Ο ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΧΩΡΑΣ
Με γκολ των Σώκαλη, Μουράτη

 Με γκολ των Δημήτρη Σώκαλη (3΄ με σουτ) και Μάρκου Μουράτη (90΄ με σουτ), ο ΑΟ Μεθώνης επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα του Παπαφλέσσα Χώρας και διατηρήθηκε έτσι στο «ρετιρέ» του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.
Το ματς «σφύριξε» ο Μάριος Καρβούνης, ενώ βοηθοί ήταν οι Στάθης Ζαρακοβίτης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Αποβλήθηκαν στο 26΄ ο Πέτρος Μπούρδος (ΑΟ Μεθώνης) και στο 66΄ ο Άγγελος Δημόπουλος (Παπαφλέσσας Χώρας).
ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ (Θανάσης Λακριντής, Κώστας Γεωργακόπουλος): Σταθάς, Κοτσίρης, Παρασκευόπουλος, Κοσιφολόγος, Μουράτης, Καραγλάνης, Μπούρδος, Διονυσόπουλος (46΄ Τσατάς), Σώκαλης, Σταματελόπουλος, Παγώνης (90΄ Μπάμπαλης).
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ (Γιώργος Μαρκόπουλος): Κυριακόπουλος, Λ. Μαθιός, Λιανός, Πλάγος, Αρβανίτης, Δημόπουλος, Επ. Καγιάς (46΄ Κανελλόπουλος), Χότζα, Συκαλιάς (46΄ Πετρόπουλος), Γ. Καγιάς (75΄ Θ. Τσόπελας), Μπάρκας.


ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 1-0
Άγγιξαν την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι με δοκάρι στο 85’!
 
Ένα ανοικτό και δυνατό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με τους Τριφύλιους να καταφέρνουν να πάρουν το πολύτιμο 3ποντο και τη Σπερχογεία να μένει την πικρία του δοκαριού στο τελευταίο 10λεπτο που θα μπορούσε να είναι ισοφάριση…
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε μόλις στο 7ο λεπτό ο Παπαγεωργίου. Έπειτα από κάθετη πάσα του Φ. Παναγόπουλου, βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσούλο, τον οποίο ντρίμπλαρε και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία. Ίσως το γρήγορο αυτό τέρμα να χαλάρωσε σε κάποιο βαθμό τους παίκτες του Αλέξη Μαντζούνη, οι οποίοι έμειναν αρκετά μακριά από τον καλό τους εαυτό. Σε αυτό το α’ ημίχρονο ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Φ. Παναγόπουλου. Στο β’ μέρος ο Γ. Παναγόπουλος είχε μια κεφαλιά άουτ (έπειτα από σέντρα του Κωνσταντόπουλου), ενώ ελάχιστα άουτ πέρασε και ένα δυνατό σουτ του Φ. Παναγόπουλου έξω από την περιοχή.
Ο ΑΟ Σπερχογείας του Τάσου Χατζηαγγελή άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση. Αρχικά στο 70’ με τον Ανδρουτσή να σώζει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπανικολόπουλου από το ύψος της γραμμής της μικρής περιοχής (έπειτα από κακή απόκρουση των αμυντικών σε κόρνερ). Και η πλέον οδυνηρή για τους φιλοξενούμενους φάση του 85’ όταν ο Ασημακόπουλος είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Τη χαρά των γηπεδούχων για το 3ποντο που τους κρατά κοντά στην κορυφή της Α’ Τοπικής και τον πρωτοπόρο Πάμισο, σκίασε στο 82’ η αποβολή του Γαργαρώνη, ο οποίος αντίκρισε διαδοχικά δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Μπλάνα (Λάμιας-Γιαννέτσος οι βοηθοί του) για τις έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες του.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος (76’ Γ. Παναγόπουλος), Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαφείρης (46’ Κωνσταντόπουλος).
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Τσούλος, Μούστος (46’ Σωτηράκος), Παυλέας (53’ Χριστόπουλος), Παντσιώτης, Ζουμπόπουλος, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς, Βασιλόπουλος, Δωδέκατος, Κουρέας (78’ Ασημακόπουλος).

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2
Έκανε την ανατροπή και… έβαλε πλώρη για άνοδο

ΟΙ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΝΔΡΙΝΟ (16΄) ΑΛΛΑ Η ΝΙΚΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΖΟΚΑΡΟΥ (26΄), ΜΥΣΤΡΙΩΤΗ (81΄) ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΑΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ 85΄
Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο «Γ. Λουκαρέας» για την 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Κεραυνό, που είχε και τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που στοχεύουν ψηλά, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν τελικά δίκαια στην επικράτηση με σκορ 2-1. Ήταν ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, γρήγορο ρυθμό και εναλλαγές στο σκορ, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, χαρίζοντας στον Κεραυνό ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, το οποίο βάζει το συγκρότημα του Τάσου Χαρίτου για τα καλά σε ρυθμούς ανόδου. Θα λέγαμε ότι η επικράτηση των φιλοξενουμένων έχει διπλό αντίκτυπο, καθώς επιτεύχθηκε σ’ ένα τοπικό ντέρμπι και σε μια  πολύ δύσκολη έδρα, επί μιας ομάδας που επίσης στοχεύει ψηλά. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες του Κεραυνού, πανηγύρισαν πολύ έντονα την κατάκτηση της νίκης.
Από την άλλη πλευρά οι κυανέρυθροι μπήκαν ιδανικά στο ματς, αφού μόλις στο 16΄ ο Χανδρινός πέτυχε το 1-0, δείχνοντας μάλιστα στο ξεκίνημα να έχουν το πάνω χέρι, όμως η συνέχεια εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Η ισοφάριση στο 26΄ με πέναλτι του Κοζοκάρου, φαίνεται πως επηρέασε την Ομόνοια, που από εκείνο το σημείο κι έπειτα ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησε στην επανάληψη να γίνει κάποιες φορές απειλητική, όμως το έκανε με λάθος τρόπο και ο Κεραυνός κυρίως στις αντεπιθέσεις έκανε την παρουσία του αρκετά αισθητή στην περιοχή του Βασιλόπουλου. Σε μία από τις περιπτώσεις αυτές, στο 81΄, ο Δημήτρης Μυστριώτης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του, που κράτησε το σκορ (1-2) μέχρι το τέλος. Βεβαίως, χρειάστηκε και η συμμετοχή του Μάρκου Παναγιωτίδη, καθώς ο πολύπειρος πορτιέρο νίκησε τον Λάζαρο Ντανταβασίλη που εκτέλεσε το πέναλτι το οποίο κέρδισε στο 85΄ ο Χατζηπαναγιώτης, για να παραμείνει το 1-2 και να κατακτήσει ο Κεραυνός τους τρεις βαθμούς.

Δύο γκολ και ξέφρενος ρυθμός στο πρώτο μέρος
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Η Ομόνοια μπήκε δυνατά και μόλις στο 9΄ ο Χατζηπαναγιώτης έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του, ενώ στο 16΄ ο Διονύσης Χανδρινός πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, στέλνοντας με ιδανικό πλασέ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παναγιωτίδη. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 23΄ ο Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Γιαμαρέλου, αλλά ο κ. Σερεμέτης άφησε το ματς να εξελιχθεί – οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφασή του αυτή – κάτι που δεν έκανε στο 26΄ και σωστά, καθώς από φάουλ του Κοζοκάρου η μπάλα βρήκε στο χέρι του νεαρού Δ. Κοστρίβα, υποδεικνύοντας το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Κοζοκάρου (1-1). Στο 40΄ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να διαμαρτυρηθούν στον κ. Σερεμέτη, όταν  ο Τριαντόπουλος έμπαινε στην περιοχή της Ομόνοιας, αλλά ο νεαρός Δ. Κοστρίβας τον ανέτρεψε. Ο ρέφερι έδωσε το φάουλ και έδωσε την κίτρινη κάρτα, με τους ανθρώπους του Κεραυνού να ζητούν την αποβολή του νεαρού αμυντικού. Στο 43΄ και πάλι ο υψηλόσωμος ρέφερι βρέθηκε στο επίκεντρο, αυτή τη φορά από διαμαρτυρίες του τεχνικού της Ομόνοιας Σωτήρη Μπουραντώνη, απομακρύνοντας από τον πάγκο τον προπονητή των κυανέρυθρων.

Έπεσε ο ρυθμός αλλά βρήκε τον τρόπο ο Κεραυνός
Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο μέρος, και ο ρυθμός σταδιακά έπεφτε με το πέρασμα του χρόνου. Στο 56΄ σε μακρινό φάουλ του Κυριόπουλου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτίδη, που ήλεγχε πάντως την πορεία της μπάλας, στο 67΄ ο Κοστρένι έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά αλλά ο Βασιλόπουλος έδιωξε το σουτ του μέσου του Κεραυνού, και στο 78΄ ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Παναγιώτη Δρογγίτη στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79΄ από λάθος του Ντανταβασίλη ο Τριαντόπουλος βγήκε μόνος τετ-α-τετ με τον Βασιλόπουλο, αλλά το πλασέ ήταν κάκιστο και στο 81΄ ήρθε η επίτευξη του τέρματος από τον Μυστριώτη, που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Κοστρένι έκανε φοβερή προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο 27χρονος μέσος με δυνατό δεξί σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο της Ομόνοιας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, στο 85΄, όταν ο Χατζηπαναγιώτης ανατράπηκε από τον Μπεσή, όμως ο Ντανταβασίλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγιωτίδη από την άσπρη βούλα, που διάβασε σωστά το κτύπημα του κεντρικού αμυντικού της Ομόνοιας.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Μπουραντώνης): Βασιλόπουλος, Κ. Κοστρίβας (74΄ Π. Δρογγίτης), Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας (60΄ Σπυρόπουλος), Ντανταβασίλης, Ντέρζια (21΄ λ. τρ. Ντάσης), Γ. Δρογγίτης, Κυριόπουλος, Χανδρινός, Κάππος, Χατζηπαναγιώτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Χαρίτος): Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος (35΄ λ. τρ. Σώκαλης), Λικάι, Γιαμαρέλος, Καναλουπίτης, Κότσης (60΄ Γκότσης), Κοστρένι, Κοζοκάρου, Τριαντόπουλος, Τοντέρικα (68΄ Μυστριώτης), Μπεσσής.

Παράπονα από τους κυανέρυθρους για τη διαιτησία Σερεμέτη
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κάποιες από τις αποφάσεις του διαιτητή Σερεμέτη, ειδικότερα ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Μπουραντώνης, που στάθηκε τόσο στα σφυρίγματα του ρέφερι, όσο και στην απόφασή του να τον απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας του στο 43΄.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σερεμέτης είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς προέκυψαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, ειδικότερα στις δύο περιοχές, όμως οι αποφάσεις του δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Πιο εύκολο έργο είχαν οι βοηθοί του Τσίρμπας και Παλλαδινός.


Η ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ 3-1 ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΒΡΑΜΙΟΥ
«Ζευγάρωσε» τις νίκες 

Η ΑΕ Λογγάς «ζευγάρωσε» τις νίκες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε 3-1 στην έδρα της του Αχιλλέα Αβραμιού και οδηγεί την «κούρσα» στον 1ο όμιλο.
Τα γκολ της ομάδας της Λογγάς σημείωσαν οι Γιώργος Χριστόπουλος (2΄ και 72΄) και Αναστάσιος Κοσμάς (92΄), ενώ για τον Αχιλλέα Αβραμιού σκόραρε ο Τοντόρ Βασίλεβ (85΄).
Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Καλογερόπουλος, ενώ βοηθοί οι Έκτορας Παναγιωτόπουλος και Παναγιώτης Μαρκόπουλος.
ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ (Παναγιώτης Νικήτας): Ηλιόπουλος, Καρόκε, Σαρέλλας, Β. Αδαμόπουλος, Γ.Χριστόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κυριόπουλος (84΄ Πετρόπουλος), Τραγομαλάς, Πέτση, Γελαδάς (90΄ Αν.Κοσμάς), Τσούμπας.
ΑΧΙΛΛΙΕΑΣ ΑΒΡΑΜΙΟΥ (Βαγγέλης Ζέππος), Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπεκιάι, Ζερβάκος, Γιαννόπουλος, Βασίλεβ, Κουρής (84΄ Κατσούλης), Κωνσταντινόπουλος (49΄ Παπακωνσταντίνου).
Παρατηρητής  αγώνα ήταν ο Χρήστος Πετρόπουλος, ενώ γιατρός ο Παναγιώτης Σουρίλας.


H AE ABIAΣ 2-0 TON ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ 
«Καθάρισε» στο β΄ ημίχρονο  

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕ Αβίας, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος και παρέμεινε έτσι στην κορυφή  του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Κάμπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκτός από τα 2 γκολ (με τους Ηλία Γεωργίκο, Δημήτρη Κορμπή), έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ στάθηκε αρκετά καλά αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την 9η σερί ήττα.
Η ΑΕ Αβίας ολοκλήρωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 89΄ τραυματίστηκε στο πόδι ο Θανάσης Γαλανόπουλος και αποχώρησε, ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
 
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
6΄ Ο Δημήτρης Κορμπής ωραίο γύρισμα, ο Δημήτρης Πολυμενέας δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Κώστας Γεωργόπουλος μπλόκαρε.
24΄ο Νίκος Γεωργίκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Δημήτρης Πολυμενέας κεφαλιά άουτ.
41΄ φοβερή προσπάθεια του  Δημήτρη Αγγλούπα και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Θωμάς Τζανετέας πρόλαβε και  έδιωξε προ του Βασίλη Λεβεντόπουλου.
43΄ ο Δημήτρης Κορμπής ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ, ο Κώστας Γεωργόπουλος μπλόκαρε στη γωνία του.
47΄ο Νίκος Γεωργίκος σέντρα, ο Κώστας Γεωργόπουλος έδιωξε σωτήρια προ του Ηλία Γεωργίκου.
49΄ο Γιώργος Βαβαρούτσος διαγώνιο σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
.54΄ο Θανάσης Γαλανόπουλος σέντρα, ο Ηλίας Γεωργίκος με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
56΄ σε σπρώξιμο του Φώτη Φρέσκου από τον Δημήτρη Αποστολίδη, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο έδαφος, ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι.
57΄ο Νίκος Γεωργίκος σέντρα, ο Δημήτρης Πολυμενέας δεν μπόρεσε να πλασάρει.
68΄ο Δημήτρης Πολυμενέας μπροστινή μπαλιά στον Νίκο Γεωργίκο, που απέφυγε τον Κώστα Γεωργόπουλο, αλλά έδιωξε.
81΄ο Δημήτρης Κορμπής με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κώστα Γεωργόπουλο, διαμορφώνοντας το 0-2
Διαιτητής ήταν ο Νίκος  Γκούμας, ενώ βοηθοί οι Ευάγγελος Μπασιλάρης και Μάριος Μανιατέας.
ΠΑΟΚ (Σταύρος Φράγκος): Γεωργόπουλος, Δ. Αναστασόπουλος, Κοκορόγιαννης, Ι. Τσικούρης, Μουλιάτος, Γιαννόπουλος (83΄ Ντεμάρκου), Μάλαμας, Τομαράς (55΄ λ. τρ. Φρέσκος), Λεβεντόπουλος, Αγγλούπας, Γεννάτος.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ (Διονύσης Πουλής): Κάρλος, Λίτο (46΄ Ψαρρέας), Γαλανόπουλος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Βαβαρούτσος, Κορμπής, Ηλ. Γεωργίκος (67΄ Μπαχράμης), Δ. Πολυμενέας (85΄ Γεωργουλέας), Ν. Γεωργίκος.
-          Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Σταύρος Τσιχριτζής, ενώ γιατρός η Αφροδίτη Θεοδωρακοπούλου.
 
 
 Α΄  ΤΟΠΙΚΗ
Πέντε ακόμη ματς για την 11η αγωνιστική

Ο Πάμισος Μεσσήνης κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου 
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, Πάμισος Μεσσήνης, υποδέχεται σήμερα τον Τσικλητήρα Πύλου, για την 11η αγωνιστική. Ακόμη, η Εράνη Φιλιατρών αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ασπροχώματος, ο Αστέρας Αρφαρών συγκρούεται με τον Εθνικό Μελιγαλά, ο Απόλλων Καλαμάτας «κοντράρεται» με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο τοπικό ντέρμπι, ο ΑΟ Διαβολιτσίου περιμένει τον ΑΣ Ανδρούσας, ενώ ο Δωριέας Δωρίου φιλοξενεί τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων.
 
ΕΡΑΝΗ Φ. – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στον ΑΟ Ασπροχώματος η Εράνη Φιλιατρών ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Ο τεχνικός Σταύρος Αντωνόπουλος και ο συνεργάτης του Ανδρέας Μητρόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα μ’ εξαίρεση του Νίκου Κόλλια που έχει υποστεί διάστρεμμα.
Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει η ομάδα του Ασπροχώματος για ν’ απομακρυνθεί από την  επικίνδυνη ζώνη. Ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Παναγιώτη Σταματόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό), Δημήτρη Κουρούπη (στρατευμένος).
 
ΑΡΦΑΡΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Μ.
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Αστέρα Αρφαρών στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Ο προπονητής Στάθης Βανικιώτης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία του Κώστα Σακκά (τραυματίας). Υπολογίζεται πλέον κανονικά ο Γιώργος Κάρτσωνας (επέστρεψε στις εκδηλώσεις της ομάδας).
Με στόχο το «διπλό» θ’ αγωνιστεί η ομάδα του Μελιγαλά, ώστε ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλόμαλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιούλιο Ντούζια (στρατευμένος). Δύσκολη δε είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Κανελλόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).
 
ΠΑΜΙΣΟΣ Μ. – ΠΥΛΟΣ
Χωρίς τον Δημήτρη Φιλόπουλο (στρατευμένος) υποδέχεται  τον Τσικλητήρα Πύλου ο Πάμισος Μεσσήνης. Είναι το τρίτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς προηγήθηκαν εκείνα για το Κύπελλο Μεσσηνίας όπου η ομάδα της Πύλου σημείωσε ισάριθμες νίκες πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» της Μεσσήνης Σπύρος  Τσίκινης, Νίκος Γεωργακλής, και οι ποδοσφαιριστές τους βλέπουν μόνο νίκη.
Στο στρατόπεδο τώρα του Τσικλητήρα Πύλου, νοκ άουτ είναι οι Φώτης Διακουμής (τιμωρημένος), Όθωνας Εμμανουήλ (ταλαιπωρείται από τραυματισμό). Την ομάδα της Πύλου θα «κοουτσάρει» ο αντιπρόεδρος Τάσος Καραλής, καθώς  ο προπονητής Μιχάλης Ζάγκος δεν έχει εκτίσει ακόμη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που του είχε επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ.
Ο Τσικλητήρας Πύλου θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ο Απόλλων Καλαμάτας, παραμένοντας έτσι στην 3η θέση της κατάταξης. Ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Σωτήρη Φουρναράκου και Κώστα Μάλαμα (ανέτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους).
Στο στρατόπεδο τώρα των «ερυθρολεύκων» ο τεχνικός Γιώργος Γρηγορόπουλος και ο συνεργάτης του Κώστας Δημόπουλος μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία και του Παναγιώτη Παπαδέα (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).
Δύσκολη δε είναι η συμμετοχή του Δανιήλ Σταυρόπουλου και Χρήστου Αριτζή (τραυματίες).
 
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
Ένα μόνο αποτέλεσμα σκέπτονται στο στρατόπεδο του ΑΟ Διαβολιτσίου για το σημερινό ματς με τον ΑΣ Ανδρούσας και είναι η νίκη, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά τη θέση τους στην κατάταξη.
Ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης (επέστρεψε έπειτα από το ταξίδι στη Ρώμη) και ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Βασίλη Αλεβίζο, Παναγιώτη Παπατζίκη, Θανάση Παπαδέα και Νίκο Ζερίτη (για διάφορους λόγους).
Ένα  καλό αποτέλεσμα θέλει η ομάδα της Ανδρούσας. Ο προπονητής Κώστας Καρλαύτης και ο συνεργάτης  του Σπύρος Δημητρακόπουλος δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ηλία Μαραγκούλια.
 
 
ΔΩΡΙΟ – Τ. ΑΓΡΑΣ
«Λαβωμένος» φιλοξενεί τον  Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο Δωριέας Δωρίου. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντίνου Βασιλόπουλου, Άγγελου Κουλουρά, Σταύρου Γιαννόπουλου (τραυματίες). Δύσκολη δε είναι η συμμετοχή των Γουλιέλμου Αντωνίου, Γιάννη Γκότση και Παναγιώτη Παντελή (ταλαιπωρήθηκαν  από τραυματισμούς).
Ο Δωριέας Δωρίου θα προσπαθήσει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση παραμένοντας στην πρώτη τετράδα.
Στο στρατόπεδο τώρα των «ερυθρολεύκων» των Γαργαλιάνων ο τεχνικός Αντώνης Μαυρέας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Αναστασόπουλο (τιμωρημένος).
Ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία.

Αναλυτικά τα ματς της 11ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα «σφυρίζουν», έχουν ως εξής…
 
Ώρα 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Διαβολιτσίου
ΑΟ Διαβολιτσίου – Ανδρούσα: Λάμιας, Παναγιωτόπουλος, Μπασιλάρης
Γήπεδο Φιλιατρών
Εράνη Φιλιατρών – Ασπρόχωμα: Σερεμέτης, Παλλαδινός, Ταβουλαρέας
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – Εθνικός Μελιγαλά: Νίκας, Καλογερόπουλος, Γιαννέτσος
Γήπεδο Μεσσήνης
Πάμισος Μεσσήνης – Τσικλητήρας Πύλου: Μπλάνας, Τσίρμπας, Τουρλομούσης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας
Απόλλων Καλαμάτας – Ολυμπιακός Καλαμάτας: Ζαρακοβίτης, Τσουκάλη, Τσουλάκος
Γήπεδο Δωρίου
Δώριο – Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων: Γιαννόπουλος, Κουτσαναστάσης, Βρυώνης


Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δύο ακόμη ματς για τη 10η αγωνιστική

Ντέρμπι κορυφής Πανθουριακού – Αίαντα Καλαμάτας
 
Ντέρμπι κορυφής Πανθουριακού – Αίαντα Καλαμάτας σήμερα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής κατηγορίας.
Ακόμη, ο Απόλλων Πεταλιδίου υποδέχεται το Νέο Άρι, ενώ ο ουραγός Παπαφλέσσας Άμφειας φιλοξενεί τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας.
Ρεπό έχει ο ΑΟ Φαραί.
Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
Ώρα 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Πεταλιδίου
Απόλλων Πεταλιδίου – Νέος Άρις: Κυριακόπουλος, Αγγελακάκης. Σταυρόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
Παπαφλέσσας Άμφειας – Μιλτιάδης: Καρβούνης, Μανιατέας, Τσαούση
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Πανθουριακός – Αίαντας Καλαμάτας: Σκόρδος, Αθανασοπούλου, Γκούμας
 
 Β΄  ΤΟΠΙΚΗ
Οκτώ συναντήσεις για την 9η αγωνιστική
 
Οκτώ συναντήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο ο Ηρακλής Κυπαρισσίας «κοντράρεται» με τον Διαγόρα Κοπανακίου, τα Πράσινα Πουλιά  υποδέχονται τον ΠΑΟ Καλού Νερού, η ΑΕ Αιθαίας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Μικρομάνης, η Αναγέννηση Παραλίας περιμένει τον ουραγό Αστέρα Βαλύρας, ενώ η ΑΕΚ Καλαμάτας αύριο «συγκρούεται» με τον ΑΟ Πατίστα.
Στον 2ο όμιλο, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης, η ΑΕ Μάνης αντιμετωπίζει τη Θύελλα Χαρακοπιού, ενώ ο ΑΟ Στενωσιάς «κοντράρεται» με τον ΠΑΟ Καλλιθέας.

Αναλυτικά τα ματς της 9ης αγωνιστικής με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
Σήμερα – 11.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Πανιώνιος Καλ. – Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης: Κουτσαναστάσης, Σωτηρόπουλος, Ζέρβα
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής Κυπαρισσίας – Διαγόρας Κοπανακίου: Κατσάς, Αναγνωστόπουλος, Ζέρβα
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
Πράσινα Πουλιά – ΠΑΟ Καλού Νερού: Γεωργαντάς, Γιαννέας, Τάγαρης
Γήπεδο Πλάτσας
ΑΕ Μάνης – Θύελλα Χαρακοπιού: Καστανάς, Παυλοπούλου, Τσέλο
Γήπεδο Στενωσιάς
ΑΟ Στενωσιάς – ΠΑΟ Καλλιθέας: Σακκάς, Γαλακούτης, Σκορπιδέας
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΕ Αιθαίας – Αστέρας Μικρομάνης: Βρυώνης, Κυριόπουλος, Μαγουλιανίτης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Αναγέννηση Παραλίας – Αστέρας Βαλύρας: Γκούμας, Ρέκκας, Τσουκάλη
 
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας
ΑΕΚ Καλαμάτας – ΑΟ Πατίστα: Γεωργαντάς, Τσουλάκος, Ταβουλαρέας
 
 Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Τέσσερα ματς για την 4η αγωνιστική
Τέσσερα ματς διεξάγονται σήμερα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας.
Στον 1ο όμιλο, ο ΑΟ Χατζή υποδέχεται την ΑΕ Γαργαλιάνων, στον 2ο όμιλο ο ΑΟ Βέργας περιμένει τον ΑΟ Διοδίων, στον 3ο όμιλο ο ΑΣ Φυτειάς αντιμετωπίζει τον Δαναό, ενώ ο Ερμής Καλαμάτας «κοντράρεται» αύριο με τον Θησέα Καλαμάτας.

Αναλυτικά οι συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Τοπικής που διεξάγονται σήμερα και αύριο, με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
 
Σήμερα – 10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΣ Φυτειάς – Δαναός:  Καστανάς, Στέφανος, Κυριόπουλος
12.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Βέργας – ΑΟ Διοδίων: Ρέκκας, Μαγουνιανίτης, Στέφανος
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Χατζή
ΑΟ Χατζή – ΑΕ Γαργαλιάνων: Σωτηρόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπότη
 
 
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου – 6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
Ερμής  Καλ. – Θησέας Καλαμάτας: Παλλαδινός, Σκορπιδέας, Αναγνωστόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages