ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑ

Share This
Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος
Η ΝΔ κατεβαίνει στην κοινωνία και προσπαθεί να συσπειρώσει στην βάση της.
Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη μερικά από τα οποία έχουν ήδη ενημερωθεί για τις περιοχές που θα επισκεφθούν και το είδος του ακροατηρίου στο οποίο θα μιλήσουν . Από τις αρχές Οκτωβρίου στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις όπου αποτιμήθηκαν τα αποτελέσματα ερευνών που είχαν παραγγελθεί .Οι έρευνες που έγιναν πανελλαδικά και αφορούσαν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ζητούσαν από τους πολίτες να δηλώσουν το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά και τη γνώμη τους για την λειτουργία της κυβέρνησης αλλά και πρωτοκλασάτων υπουργών .
Οι αγρότες , οι γυναίκες και οι μικρομεσαίοι έμποροι και παραγωγοί είναι οι βασικοί τομείς από τους οποίους θα ξεκινήσει η εξόρμηση των γαλάζιων στελεχών σε επαρχία και μεγάλα αστικά κέντρα .Ο προγραμματισμός έχει την έγκριση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά και είναι υπό την εποπτεία του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου .
Τα στελέχη που θα επανδρώσουν αυτές τις δραστηριότητες έχουν επιλεγεί με βάση την απήχηση που έχουν στις τοπικές κοινωνίες αλλά και την κατάρτιση που έχουν στα θέματα για τα οποία θα μιλήσουν στους πολίτες , αφού η εντολή είναι να μην γίνεται συζήτηση γενικού περιεχομένου αλλά να παρουσιαστούν από τα γαλάζια στελέχη οι κυβερνητικές δράσεις για κάθε κοινωνική ομάδα χωριστά .
Για παράδειγμα οι αγρότες θα ενημερωθούν για την νέα αγροτική πολιτική για τα χρήματα που θα μπορούν να λάβουν οι νέοι αγρότες για να δημιουργήσουν αγροτικές επιχειρήσεις και οι οικονομικές ενισχύσεις για τις νέες καλλιέργειες .
Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για την δυνατότητα υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τη αποπληρωμή των χρεών που έχουν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια , για τον συμψηφισμό των χρεών κράτους –ιδιωτών αλλά και για τα κίνητρα επέκτασης της επιχείρησης ή ακόμα και πρόσληψης νέων υπαλλήλων με συγχρηματοδότηση του μισθού τους από το κράτος .
Ακόμη μια κατηγορία πολιτών στην οποία επενδύει η ΝΔ είναι οι γυναίκες .Και αυτό γιατί οι έρευνες έδειξαν ότι η ΝΔ υποχωρεί σε ποσοστά στον γυναικείο πληθυσμο σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές κυρίως λόγο των αυξημένων ποσοστών ανεργίας στον γυναικείο πληθυσμό .Με αυτό ως γνώμονα τα στελέχη της ΝΔ οφείλουν να αναδείξουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στην αγορά για τις γυναίκες επιχειρηματίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages