Aνάβαση στο Τετράζιο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Aνάβαση στο Τετράζιο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Aνάβαση στο Τετράζιο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Share This
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας διοργανώνει εξόρμηση στην Άνω Μεσσηνία, με σκοπό να πραγματοποιήσει ανάβαση στο Τετράζιο όρος. Από τα 1.389 μέτρα της κορυφής, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν υπέροχη θέα σε όλη τη Μεσσηνία, καθώς επίσης και σε τμήμα της Ηλείας και της Αρκαδίας.
Η ανάβαση θα γίνει από το χωριό Άνω Μέλπεια και θα χρησιμοποιηθεί τμήμα του παλιού μονοπατιού που συνέδεε τα χωριά της Είρας με αυτά της Ανδανίας. Η προσέγγιση στην κορυφή θα γίνει από τη νότια - νοτιανατολική πλευρά του βουνού.
Ώρες πορείας: 5-6
Βαθμός δυσκολίας: 1 με 2.
Το ξεκίνημα θα γίνει από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου στο Ανατολικό Κέντρο (Τέντα), στις 8.00 το πρωί της Κυριακής. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε βράδυ μετά τις 21.00, τηλ. 27210 97733 και 6942 553154.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ
Στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 21.00, θα πραγματοποιηθεί προβολή φωτογραφιών και βίντεο από πρόσφατες εξορμήσεις δύο μελών του Συλλόγου, στην Παταγονία, το νοτιότερο άκρο της αμερικανικής ηπείρου, καθώς και στο Κιργιστάν, στην κεντρική Ασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages