ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ 7 / 12 / 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ 7 / 12 / 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ 7 / 12 / 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Share This
Συμμετοχή του Σωματείου ατόμων με Αναπηρίες Ν. Κορινθίας στην ημερίδα της ΕΣΑμεΑ - ΠΟΜΑμεΑ στην Καλαμάτα

   Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα μέλη του να δηλώσουν το συντομότερο συμμετοχή στην αποστολή του Σωματείου στην Καλαμάτα την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014, για να λάβουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, με θέμα, «Κοινωνική Προστασία – Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης.
Η ημερίδα διοργανώνεται από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου  και του Δήμου Καλαμάτας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» (Διοικητήριο-Ψαρών 15).
Δήλωση συμμετοχής  στα τηλ 2741083362 – μέχρι 5 / 12 / 2014  Ώρα αναχώρησης από Κόρινθο 8:00 π.μ. από το χώρο της πλατείας μπροστά στο 1ο δημοτικό σχολείο επι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages