ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για τον Παν. Στέφανο από τον ΣΥΡΙΖΑ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για τον Παν. Στέφανο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για τον Παν. Στέφανο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Share This
Αναδεικνύονται νέα στελέχη εν όψη Εκλογών με στόχο ισχυρά ψηφοδέλτια! Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αναλαμβάνει ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Στέφανος, στο πλαίσιο της στελέχωσης του συγκεκριμένου αυτού επιστημονικού φορέα απο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και σε υλοποίηση της απόφασης της Κ. Ε. του κόμματος για ανάδειξη νέων στελεχών υψηλού επιπέδου. Ο Παναγιώτης Στέφανος, ουσιαστικά αντικαθιστά τον επί μια δωδεκαετία Αντιπρόεδρο του ΙΝΕ, Δημήτρη Στρατούλη ο οποίος εξελέγη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012. Προσωρινά είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή ο Γραμματέας της παράταξης και σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.
Η επιλογή του κ. Στέφανου στη θέση αυτή, έρχεται προφανώς σε υλοποίηση της πρόσφατης δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα, για ενίσχυση του κόμματος με ικανά στελέχη καθώς και της αξιοποίησής τους στα Ψηφοδέλτια εν όψη των Βουλευτικών Εκλογών. Ο Παν. Στέφανος έχει οικονομικές σπουδές, με επιμόρφωση στην Τραπεζική Διοίκηση, Μάστερ στην εκπαίδευση (είναι εκπαιδευτής ενηλίκων με πέντε πιστοποιήσεις φορέων υψηλών προδιαγραφών και έχει φοιτήσει στις σχολές ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, Λογιστικά-Φοροτεχνικά, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση) και ίσως ο μοναδικός στο Δ. Σ του ΙΝΕ με τυπικά προσόντα τέτοιας έκτασης. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα και έχει εκλεγεί μέλος της Διοίκησης Υπαλλήλων της, και επί τρεις συνεχόμενες θητείες, Γ. Γ. του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και στη Διοίκηση της ΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages