ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ..ΔΟΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ..ΔΟΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ..ΔΟΣΕΙΣ

Share This
Πέρασε στα "ψιλά" ανάμεσα στις πλημμύρες και τις δόσεις που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε, για τη χάρη που μας κάνουν. Η παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο, αφού μας ανάγκασαν να φτάσουμε να μην μπορούμε να πληρώσουμε φόρους και δάνεια, πολλοί απολυμένοι και άλλοι χωρίς δουλειά, συνταξιούχοι και μισθωτοί με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, μαγαζάτορες απελπισμένοι, ανασφάλιστοι χωρίς περίθαλψη, μας καλούν να ρυθμίσουμε τα χρέη που οι περισσότεροι χωρίς ευθύνη δημιουργήσαμε.

Δεν το πιστεύετε ή δεν το καταλαβαίνετε;

Για δείτε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όπως ανακοινώθηκαν:

"Το συνεχιζόμενο «ψαλίδι» στις αμοιβές του Δημοσίου, αλλά και στις κοινωνικές παροχές, όπως και τη συνεχιζόμενη αύξηση των φορολογικών βαρών αποτυπώνουν στοιχεία για το ισοζύγιο της Γενικής Κυβέρνησης του τριμήνου Απριλίου – Ιουνίου 2014 που δημοσιοποίησε σήμερα, Παρασκευή, η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Μέσα σε ένα τρίμηνο οι φόροι αυξήθηκαν κατά 984 εκατ. ευρώ, ενώ σε σχέση με το β' τρίμηνο 2013 αυξήθηκαν κατά 460 εκατ. ευρώ. 
Στο αντίποδα οι μισθοί στο Δημόσιο σε επίπεδο τριμήνου μειώθηκαν κατά 50 εκατ. ευρώ, σε ετήσια βάση κατά 458 εκατ. ευρώ, και στη διετία κατά 1 δισ. ευρώ."
Το έχουμε ξαναπεί, όποιος έχει συμφέρον ή ιδεοληψία κάνει πως όλα βαίνουν καλώς και η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages