ΚΥΠΕΛΛΟ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ: ΚΥΜΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (0-1 ΤΕΛΙΚΟ) ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ: ΚΥΜΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (0-1 ΤΕΛΙΚΟ) ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ: ΚΥΜΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (0-1 ΤΕΛΙΚΟ) ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ

Share This
Όπως γράφαμε όλη την εβδομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και με πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές της  στον πάγκο ή εκτός 18κάδας, η Μαύρη Θύελλα επικράτησε δίκαια και σχετικά άνετα σε σκορ 1-0 μέσα στην Κύμη για την Α’ φάση του Κυπέλλου Γ' Eθνικής.Το γκολ της Καλαμάτας σημειώσει με πολύ ωραίο πλασέ στο 59’ ο Γεωργακόπουλος, ενώ στο 62’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κακκαλή όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» προς έκπληξη ακόμη και των γηπεδούχων. Στο πρώτο ημίχρονο πάντα η Μαύρη Θύελλα, που από την αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν σαφώς καλύτεροι της αντιπάλου της, έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 12 με τον Τριάντο και στο 17’ με τον νεαρό Βασιλόπουλο., ενώ στο 44’ και πάλι ο Τριάντος απείλησε από πολύ κοντά να ανοίξει το σκορ στο γήπεδο της Κύμης.
Η ενδεκάδα είναι: Πάππος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Τριάντος, Κουντάνης, Χαρίτος, Ζάρκος, Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νιφορόπουλος.
ΚΥΜΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
1′  Άρχισε ο αγώνας η Καλαμάτα στην σέντρα
10′  Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στον αγώνα, μοιρασμένο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν με το μέρος τους τον πολύ δυνατό αέρα.
21′     2 μεγάλες ευκαιρίες για Καλαμάτα από την μικρή περιοχή στο 13′ και στο 14′ λεπτό με Τριάντο και Βασιλόπουλο !
33′   Καλύτερη η Καλαμάτα που βγαίνει πιο εύκολα  στις φάσεις, παραμένει όμως το 0-0 στην Κύμη.
47′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου , καλύτερη η “Μαύρη θύελλα”  σε λίγο το δεύτερο ημίχρονο.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
53“ Άλλες 2 ευκαιρίες χαμένες για Καλαμάτα με Γεωργακόπουλο, και να θυμίσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση. Αλλαγή επίσης για την Καλαμάτα μπήκε ο Ρούσσης και βγήκε ο Τριάντος.
60′ Γκολλλλ για την Καλαμάτα με σουτ του Γεωργακόπουλου (0-1).
62′ Δεύτερη αλλαγή για την τοπική μας ομάδα. Μπήκε ο Κακαλής και βγήκε ο Βασιλόπουλος.
65′ O Kακαλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής αν είναι δυνατόν έδωσε επιθετικό φάουλ αντί για καθαρό πέναλτι.
86′ Τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Στην θέση του Ζάρκου ο Λουμπαρδέας.
95′ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ…ΚΥΜΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1…ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages