ΚΥΚΛΟΦΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΥΚΛΟΦΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Share This
Πινακίδες για τη διευκόλυνση των οδηγών, αλλά και για την αποσυμφόρηση του κέντρου και της Παραλίας, τοποθέτησε αρμόδιο συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας. Οι πινακίδες έχουν σκοπό να κατευθύνουν τους οδηγούς που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα, μέσω διαδρομών τέτοιων ώστε και οι ίδιοι να μην ταλαιπωρούνται, αλλά και να μην επιβαρύνονται πολυσύχναστες (ιδίως το καλοκαίρι) περιοχές της Καλαμάτας.
h-pinakides-athina
Τέτοιες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί, όπως κανείς έρχεται από τη Μάνη, με αρχή το σημείο πριν τη διασταύρωση Λακωνικής και Ναυαρίνου και καθοδηγούν τον οδηγό να συνεχίσει μέσω της Λακωνικής και της Βασιλέως Γεωργίου (στο τμήμα της προς βορράν της Λακωνικής, το οποίο έχει ονομασθεί Παπαφλέσσα). Στη συνέχεια, υποδεικνύεται στον οδηγό να στρίψει στη διασταύρωση Βασιλέως Γεωργίου και Φαρών αριστερά και να κατευθυνθεί από τη Φαρών δεξιά στην Πλάτωνος, ώστε να βγει από την πόλη.
 Επίσης, ανάλογες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί στην οδό Κρήτης, ώστε αφού κάποιος ερχόμενος από τη Μάνη στρίψει από τη Ναυαρίνου δεξιά στην Καρακούση και βρεθεί στην Κρήτης, να συνεχίσει ευθεία ώστε να βγει από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages