ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ...

Share This
Έκκληση προς τους εθελοντές και πολίτες να συνεισφέρουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, έκανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ενημερώθηκε σήμερα για τις δράσεις και την υλοποίηση του
σχεδιασμού του Πυροσβεστικού Σώματος, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για την αντιπυρική περίοδο στο Αρχηγείο του Π.Σ.Τον υπουργό ενημέρωσε για τον σχεδιασμό και την μέχρι τώρα πορεία της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, ο αρχηγός του Π.Σ., αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Πάτροκλος Γεωργιάδης και όλοι οι αρμόδιοι αξιωματικοί.
Ο κ. Κικίλιας, στην εισήγησή του, επεσήμανε ότι είναι γνωστό πως υπάρχουν προβλήματα στα εναέρια και επίγεια μέσα πυρόσβεσης και τόνισε: «Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, όμως, για μία ακόμη χρονιά θα κάνουν με αυταπάρνηση το καθήκον τους. Θα ήθελα ωστόσο να ζητήσω από όλους, εθελοντές και πολίτες, στην πολύ κρίσιμη φετινή μάχη να συνεισφέρουν όλοι. Στόχος μας είναι η επαγρύπνηση, δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός και θέλω να τονίσω ότι συνεχώς ψάχνουμε λύσεις, ώστε να προασπίσουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας, τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, καθώς και τους 20 εκατομμύρια τουρίστες που αναμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages