ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Share This
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος μετά από οχλήσεις Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων και Δημοτών και κατόπιν σχετικής απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου, απέστειλε έγγραφο στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Μεσσήνης και οι υπόλοιποι Δήμοι του Νομού για το θέμα αυτό έχουν υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας η οποία ορίζεται φορέας υλοποίησης του έργου για την τριετία 2013-2015. Παρατηρείται όμως το φαινόμενο της μη επακριβούς τήρησης των υποχρεώσεων που απορρέουν για τον ανάδοχο από την πιο πάνω σύμβαση.
Ο Δήμαρχος στην επιστολή του προς την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα έντονα προβλήματα που δημιουργούνται σε όλες τις περιοχές του Δήμου Μεσσήνης από τα κουνούπια στη δημόσια υγεία, στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στον τουρισμό. Ο Δήμαρχος ζητά από την Αναπτυξιακή να απαιτήσει από τον ανάδοχο να εφαρμόζει με ακρίβεια το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, όπως προβλέπεται από την προγραμματική σύμβαση και να προβεί στην περικοπή της αμοιβής του για την πλημμελή εφαρμογή του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages