ΡΗΜΑΞΑΝ 29 ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΡΗΜΑΞΑΝ 29 ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

ΡΗΜΑΞΑΝ 29 ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς και Κοιμητήρια, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη μετά από Ένταλμα Σύλληψης
του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, χθες (17.6.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικες ημεδαπές.Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, χρησιμοποιώντας τις δύο (2) ανήλικες ημεδαπές, οι οποίες είχαν βοηθητικό ρόλο, από τον Αύγουστο του 2013 έως τις αρχές του τρέχοντος μηνός, είχε διαπράξει συνολικά είκοσι δύο (22) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και επτά (7) περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε Ιερούς Ναούς και Κοιμητήρια, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, από όπου αφαίρεσε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.
Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλάκες, εικόνες Αγίων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages