Στις κάλπες για τον β' γύρο της μάχης στην Αυτοδιοίκηση με Ευρωεκλογές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στις κάλπες για τον β' γύρο της μάχης στην Αυτοδιοίκηση με Ευρωεκλογές

Στις κάλπες για τον β' γύρο της μάχης στην Αυτοδιοίκηση με Ευρωεκλογές

Share This
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 η εκλογική διαδικασία για τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις Ευρωεκλογες. Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ. Μικροκαθυστερήσεις υπήρξαν στις αφίξεις εκλογικών αντιπροσώπων και μελών εφορευτικών επιτροπών.Οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς το εκλογικό βιβλιάριο έχει καταργηθεί.Η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αναμένεται στις 10 το βράδυ, ενώ -όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Singular Logic κατά την ενημερωτική συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών- δεν θα υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Στις 23:00 της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit polls.Ωστόσο, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Ευρωβουλής, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 01:00 (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages