Νέες πτήσεις από το Μόναχο και Ντίσελντορφ προς Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέες πτήσεις από το Μόναχο και Ντίσελντορφ προς Καλαμάτα

Νέες πτήσεις από το Μόναχο και Ντίσελντορφ προς Καλαμάτα

Share This
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας καλωσόρισε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας τους επιβάτες και το πλήρωμα των δύο πρώτων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Condor Airlines από Μόναχο και Ντίσελντορφ. Η Condor προσθέτοντας την Καλαμάτα στους νέους προορισμούς της για το καλοκαίρι του 2014, δίνει νέα ώθηση για τον τουρισμό της περιοχής μας. Η πρώτη πτήση προς Καλαμάτα εορτάστηκε αρχικά στο αεροδρόμιο του Μονάχου με μια τούρτα που παρουσίασε ο Δ/ντής Κίνησης του αεροδρομίου κ. Oliver Dersch, προς τον Περιφερειακό Δ/ντή της Condor Flugdienst GmbH κ. Peter da Costa.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που με την νέα σύνδεση με την Καλαμάτα, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους επιβάτες μας συνολικά δέκα προορισμούς στη «Γη των Θεών»,” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Peter da Costa και συνεχίζει αναφέροντας ότι "η νέα καλοκαιρινή αερογραμμή της Condor προς την Καλαμάτα συμπληρώνει καταπληκτικά την όλη προσφορά της Condor στην Ελλάδα. Η Καλαμάτα βρίσκεται στην Νότια Χερσόνησο της Πελοποννήσου στην Ελλάδα, και τα αξιοθέατα της περιλαμβάνουν μίλια φαντασμαγορικών περιπάτων στην παραλία και υπέροχη πανοραμική θέα στην οροσειρά του Ταΰγετου. Σχετικά άγνωστη ακόμη στους Ευρωπαίους επισκέπτες, η Καλαμάτα –φημισμένη για τις νόστιμες ελιές της και τα μετάξια της- είναι από καιρό ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών”.
Κατά την άφιξή του Airbus 320 στην Καλαμάτα, το αεροσκάφος έλαβε το παραδοσιακό βάπτισμα με νερό, ενώ το πλήρωμα και τους επιβάτες καλωσόρισαν φορείς της περιοχής και μέλη χορευτικού συλλόγου με παραδοσιακές στολές και τους προσφέρθηκε μπουφές με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία και οι πασίγνωστες ελιές Καλαμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages