Την Κυριακή 25 Μαΐου στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την Κυριακή 25 Μαΐου στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Την Κυριακή 25 Μαΐου στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Share This
Πεζοπορία στη Μεσσηνιακή Μάνη έχει προγραμματίσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου, για άλλη μια φορά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρουν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

 Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου περπατάμε με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας στην όμορφη διαδρομή Σταυροπήγιο – Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης.
Η συγκεκριμένη εξόρμηση θα γίνει σε μια πορεία που αποκαλύπτει στον μη μυημένο επισκέπτη μερικές ιδιαίτερες και πανέμορφες γωνιές της Μεσσηνιακής αλλά και της Μανιάτικης γης. Θα περπατήσουμε στο μονοπάτι που συνδέει το Σταυροπήγιο με την Καρδαμύλη και που περνά πάνω από έναν κρυμμένο και άγνωστο (σε όσους χρησιμοποιούν μόνο το αυτοκίνητο στις μετακινήσεις τους) κόλπο της Μεσσηνίας. Στην Καρδαμύλη θα συνεχίσουμε περπατώντας στα ιστορικά μνημεία της περιοχής σε μια διαδρομή που διέρχεται από τα χωριά Αγία Σοφία και Πετροβούνι, με μοναδική θέα στο Ταΰγετο, τα φαράγγια του και τις παραλίες στους πρόποδές του.
Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας της εξόρμησης.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 το πρωί της Κυριακής από τα γραφεία του Συλλόγου.
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 4
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού (κάθε βράδυ μετά τις 21.00, τηλ. 27210 97733) και στο τηλ. 6979 104433.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαΐου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages