Ύστερα από 24 ώρες κατατέθηκε και το τελευταίο αποτέλεσμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ύστερα από 24 ώρες κατατέθηκε και το τελευταίο αποτέλεσμα

Ύστερα από 24 ώρες κατατέθηκε και το τελευταίο αποτέλεσμα

Share This
Της Βίκυς Βετουλάκη 
 
Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην έκδοση των αποτελεσμάτων, καθώς τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων στο Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας άρχισαν από κάποια στιγμή και μετά να φτάνουν με το σταγονόμετρο.
Αυτό ανάγκασε το συνεργείο των εργαζομένων σε ένα μακρύ ξενύχτι, με αποτέλεσμα το πρωί της Δευτέρας, από κάποια ώρα και μετά, να σταματήσει η καταχώρηση αποτελεσμάτων, καθώς δεν είχε προβλεφθεί πρωινό συνεργείο. Τελικά, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους νωρίς το μεσημέρι, προκειμένου να καταχωρηθούν και τα τελευταία 55 εκλογικά τμήματα.
Από την άλλη πλευρά, στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, ακόμα και μετά τη 1.00 το μεσημέρι χθες, κατέφταναν δικαστικοί αντιπρόσωποι για να καταθέσουν εκλογικούς σάκους. Από χθες, δε, το απόγευμα ξεκίνησε την επίσημη καταμέτρηση και επαλήθευση των ψήφων των συνδυασμών και των σταυρών των υποψηφίων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί, ώστε να γίνει η επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων, αύριο, το πολύ μεθαύριο.
 
Βράδυ αποτελεσμάτων
Το βράδυ των εκλογών η κίνηση στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου, ήταν υποτονική, καθώς οι μοναδικοί υποψήφιοι που εμφανίσθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν οι κ.κ. Κ. Τσαπόγας και Π. Αλευράς από το συνδυασμό του κ. Γ. Δέδε, δηλώνοντας σίγουροι πως θα είναι στις περιφερειακές εκλογές της Β΄ Κυριακής με τον περιφερειάρχη Π. Τατούλη.
Το θρίλερ, πάντως, και σε Δήμους της Μεσσηνίας για το αν θα υπάρξει νικητής από την α΄ Κυριακή, κράτησε σε εγρήγορση εκπροσώπους συνδυασμών, οι οποίοι παρακολουθούσαν την έκδοση των αποτελεσμάτων από την αίθουσα συσκέψεων. 'Θάρρος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages