ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Share This
Όποιος Σύλλογος δεν ζήτησε λεφτά από το Δήμο Καλαμάτας το προηγούμενο διάστημα έχασε… Εν όψει των εκλογών δεν υπήρχε περίπτωση να απορριφθεί κάποιο αίτημα επιχορήγησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 14.300 ευρώ…Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι επιχορηγήσεις αποφασίστηκαν με ομόφωνη απόφαση του Σώματος, μόνο που από τη συνεδρίαση είχαν αποχωρήσει και οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης…Στην πρόσφατη συνεδρίαση λοιπόν του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκαν οι εξής επιχορηγήσεις:
1. «ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» με το ποσό των 8.000 ευρώ για τηδιοργάνωση Διεθνούς Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής2. «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΟΥΡΙΑΣ» με το ποσό των 1.000 ευρώ για τη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ3. «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ¨ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ¨» με το ποσό των 1.000 ευρώ, για τη διοργάνωση Ιππικών Αγώνων4. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ¨ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ¨» με το ποσό των 500 ευρώ για τη διοργάνωση εκδηλώσεων5. «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» με το ποσό των 1.000 ευρώ, για τη διοργάνωση θεατρικής παράστασης
Επίσης εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου στις εξής διοργανώσεις:
-Στο 15o Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από 20 έως και 22 Ιουνίου 2014, με 1.000 ευρώ για την κάλυψη μέρους των δαπανών της διοργάνωσης-Στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Κοινωνικές αξίες στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από 27 έως και 31 Μαΐου 2014, με 1.000 ευρώ για την κάλυψη μέρους των δαπανών της διοργάνωσης-Στην Περιοδική Έκθεση με τίτλο «Μυθικοί χοροί της Μεσσηνίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2014, με 800 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των δαπανών της διοργάνωσης. kalamatablogs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages