Αποδίδει αποτελέσματα ο θεματικός τουρισμός - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αποδίδει αποτελέσματα ο θεματικός τουρισμός

Αποδίδει αποτελέσματα ο θεματικός τουρισμός

Share This
«ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ. Ο ΘΕΜΑΤΙΚΌΣ ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΊΔΕΙ ΜΕΤΡΉΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.»
 «ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΤΟ MEDITERRANEAN YACHT SHOW ΣΤΟ ΝΑΎΠΛΙΟ 3-7 ΜΑΪ́Ο 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλασσίου Τουρισμού θα διοργανώσουν για πρώτη φορά στο Ναύπλιο το Mediterranean Yacht Show, από τις 3 έως τις 7 Μαΐου 2014. Στην έκθεση, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, θα συμμετάσχουν πάνω από 60 σκάφη.
Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 19/3 την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδια για θέματα τουρισμού, κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της Περιφέρειας για ολοκληρωμένη ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, υπό τη διακριτή ταυτότητα της Πελοποννήσου, αλλά και στις συνδυασμένες ενέργειες και στοχευμένες δράσεις για τον ίδιο σκοπό.
Η κα Νικολάκου αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας αφού «με τις στοχευμένες μας ενέργειες και την άριστη συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού καταφέραμε να καταστήσουμε τον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας το δεύτερο αεροδρόμιο της χώρας σε ρυθμό ανάπτυξης για το 2013. Μεγαλύτερους στόχους έχουμε για το 2014 και για το 2015».
«ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΑ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ»
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη για το αεροδρόμιο της Τρίπολης, «ώστε στην Πελοπόννησο, μαζί με τον διεθνή αερολιμένα της Καλαμάτας, για την αναβάθμιση των υποδομών του οποίου έχει εξασφαλίσει η περιφέρεια Πελοποννήσου 25 εκατομμύρια ευρώ, το αεροδρόμιο της Τρίπολης, το πρώτο ΣΔΙΤ low cost και cargo αεροδρόμιο της χώρας, να βελτιώσει στρατηγικά τις προοπτικές της Πελοποννήσου».  κ Η κα Νικολάκου ενημέρωσε επίσης ότι αναμένονται να υποβληθούν οι μελέτες βελτίωσης του αεροδιαδρόμου, των υποδομών εξυπηρέτησης των επιβατών και του νέου πύργου ελέγχου από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σχετικά με το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages