Καθαρισμοί και συντηρήσεις περιοχής Αγίας Τριάδος μέσω Κοιν.ΣΕΠ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καθαρισμοί και συντηρήσεις περιοχής Αγίας Τριάδος μέσω Κοιν.ΣΕΠ

Καθαρισμοί και συντηρήσεις περιοχής Αγίας Τριάδος μέσω Κοιν.ΣΕΠ

Share This
Προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Συμπαράσταση στη Δυτική Γειτονιά Αγίας Τριάδος» υπεγράφη σήμερα από το Δήμαρχο και τον εκπρόσωπο της Κοιν.ΣΕΠ Δημήτριο Μαστραγγελόπουλο. Η σύμβαση αποσκοπεί στην υλοποίηση της δράσης: «Καθαρισμοί και συντηρήσεις περιοχής Αγίας Τριάδος στη Δυτική Γειτονιά» και η ομάδα των συμπολιτών που στελεχώνει την Κοιν.ΣΕΠ επελέγη κατόπιν συνεργασίας του Δήμου με το δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδος. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας ευχαρίστησε τα μέλη της Κοιν.ΣΕΠ για τη διάθεσή τους να προσφέρουν εθελοντικά εργασία, ενώ ο Δήμος θα παράσχει τα προβλεπόμενα ποσά για την εκτέλεση των εργασιών. Τους ζήτησε, δε, να τηρηθεί η σύμβαση όπως προβλέπεται και να πείσουν τους συμπολίτες, ιδίως τους κατοίκους της Αγίας Τριάδος, για τη χρησιμότητά της.
Ο κ. Μαστραγγελόπουλος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι τη συγκεκριμένη περιοχή «θα την ομορφύνουμε», μιλώντας εξ ονόματος των μελών της Κοιν.ΣΕΠ. Η σύμβαση, με διάρκεια ενός έτους, υπεγράφη σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά σε μια παρέμβαση που θα συντελεσθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Τριάδος στη Δυτική Γειτονιά της Καλαμάτας, κατά μήκος της οδού Αθηνών, από το ύψος του παλιού Νοσοκομείου που μετασκευάζεται σε νέο Δημαρχείο μέχρι το ύψος της οδού Ευσταθίου Καρέλια και περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους του Δυτικού Κέντρου, εκείνους όλων των Εργατικών Κατοικιών της περιοχής, τα αδιαμόρφωτα δημοτικά οικόπεδα και τα πεζοδρόμια της οδού Αθηνών και των παρακειμένων οδών. Οι εργασίες που θα γίνουν, είναι: καθαρισμός χώρων από απορρίμματα με προϋπ. 3.500 ευρώ, συντήρηση χλοοταπήτων με προϋπ. 3.000 ευρώ, καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης με προϋπ. 3.500 ευρώ, κοπή αναβλαστημάτων – κλαδέματα με προϋπ. 1.000 ευρώ, καθαρισμός και ασβέστωμα κρασπέδων με προϋπ. 1.000 ευρώ και ελαιοχρωματισμοί με προϋπ. 1.000 ευρώ. Το σύνολο των εργασιών αντιστοιχεί σε 13.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages