Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Μεσσηνία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Μεσσηνία

Share This
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 51 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφενείο ιδιοκτησίας του 61χρονου, όπου διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τέσσερα παιγνιομηχανήματα με παράνομο τυχερό παιχνίδι, τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στους άλλους δύο συλληφθέντες.
Κατά τον έλεγχο, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω τέσσερα παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.005- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages