AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ...ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ...ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ...

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ...ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ...

Share This
Πολλά και έντονα ήταν τα παράπονα οδηγών που ταξίδεψαν χθες και σήμερα, χρησιμοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας. Κι αυτό καθώς λόγω εργασιών (προγραμματισμένων) γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων και εκείνου της Τσακώνας, στην παλαιά εθνική οδό (στροφές). Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι οι οδηγοί, αν και δεν χρησιμοποιούσαν τον νέο αυτοκινητόδρομο, εν τούτοις κατέβαλαν κανονικά το αντίτιμο των διοδίων της συγκεκριμένης απόστασης.
Τα παράπονα έντονα και τα ερωτηματικά πολλά, καθώς οι αρμόδιοι του Μορέα, αντί να ανοίξουν τα διόδια, αντιθέτως εισέπρατταν κανονικά χρήματα, ανεξάρτητα αν παρείχαν υπηρεσία ή όχι… Για την ιστορία η εκτροπή έγινε για την τοποθέτηση μεταλλικής γέφυρας, στη χιλιομετρική θέση 208,9 και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου, στην οποία τοποθετήθηκε φωτεινός πίνακας μηνυμάτων προς τους οδηγούς (VMS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages