Έργα 10 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ σε Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έργα 10 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ σε Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία

Έργα 10 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ σε Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία

Share This
Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, σημαντικά έργα της Μεσσηνίας, της Αργολίδας και της Κορινθίας, άνω των 10 εκατομμυρίων  ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
-       «Ανάπλαση τμήματος Παραλιακής Ζώνης Καλαμάτας (πλατείας Ανάστασης)»συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης  428.766 
  Το έργο αφορά στην διαμόρφωση της πλατείας της Ανάστασης γύρω από την εκκλησία. Το νέο δάπεδο της οδού Ναυαρίνου ανυψώνεται κατά 7,5 εκ. για να βρεθεί σχεδόν συνεπίπεδο με την υπόλοιπη πλατεία και το πλάτος της οδού διαμορφώνεται στα 6,5 μ., γίνεται έτσι προσπάθεια λειτουργικής ένταξης του τμήματος αυτού της Ναυαρίνου, με την ανύψωση της στάθμης και το νέο υλικό κατασκευής, στην αναδιαμόρφωση – ανακατασκευή της πλατείας.
 Ο δρόμος θα συνεχίσει να έχει την λειτουργία που έχει σήμερα αλλά ταυτόχρονα μετατρέπεται σε λειτουργικό κομμάτι της νέας διαμόρφωσης.
 Η μικρή ανύψωση του δρόμου κατά 7,5 εκ. σχεδόν στο επίπεδο της πλατείας θα θέσει τις προϋποθέσεις για ηπιότερη κίνηση σ’ αυτό το μικρό τμήμα της Ναυαρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages