Νέα αιτήματα για άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέα αιτήματα για άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά

Νέα αιτήματα για άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά

Share This
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή νέο αίτημα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να δικαστούν για το αδίκημα της παράνομής βίας, στη διάρκεια επεισοδίων, κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά Μεσσηνίας Φίλιππου Μπάμη, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Των ενεργειών της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Καλαμάτας.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα τουπερασμένου μήνα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, στο Μελιγαλά, ο κ. Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο κ. Μπάμη και άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του, αποκαλώντας τον «καραγκιόζη». Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages