«Κλείδωσε» το Πάτρα – Πύργος, σε προτεραιότητα η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Κλείδωσε» το Πάτρα – Πύργος, σε προτεραιότητα η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού

«Κλείδωσε» το Πάτρα – Πύργος, σε προτεραιότητα η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού

Share This
Το τμήμα του δρόμου Πάτρα – Πύργος που εντάσσεται στην Ολυμπία οδό θα κατασκευαστεί διαβεβαίωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας. Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα η επιθυμία του πρωθυπουργού για ολοκλήρωση του έργου, το γεγονός ότι είναι μελετητικά ώριμο αλλά και η μεγάλη σημασία ολοκλήρωσης του οδικού άξονα, είναι μερικά από τα στοιχεία εκείνα όπου έχουν κατατάξει το εν λόγω τμήμα του δρόμου, ως έργο προτεραιότητας στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Μάλιστα η δημοπράτησή του αναμένεται εντός του 2014, ενώ σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα (σ.σ. επί της ουσίας «τρέχει» πολιτικά την υλοποίηση του έργου), καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες έχουν παρατηρηθεί και τελικώς η Ολυμπία Οδός να ολοκληρωθεί όπως είναι ο αρχικός σχεδιασμός της, δηλαδή μέχρι την Τσακώνα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος πολιτικός έκανε λόγο για μετατροπή της δυτικής Πελοποννήσου σε Ριβιέρα της Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η ανάπτυξη που θα φέρει η ολοκλήρωση του άξονα θα είναι εντυπωσιακή, σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages